Info Actual

Info Actual > Showbiz > Ion Țiriac și-a făcut praf un prieten. Afaceristul, enervat la culme: „E senil…”
Showbiz

Ion Țiriac și-a făcut praf un prieten. Afaceristul, enervat la culme: „E senil…”

Ion Țiriac și-a făcut praf un prieten. Afaceristul, enervat la culme: „E senil...”

Ion Țiriac și-a făcut praf un prieten. Ion Țiriac, fost jucător profesionist de tenis român, jucător de hochei pe gheață, și actualmente un influent om de afaceri în Germania și România, s-a enervat cumplit pe bunul său prieten.

Motivul principal sunt banii, dar nu e vorba despre o afacere eșuată dintre ei, ci de sumele uriașe pe care bunul său prieten, Ilie Năstase, le-a cheltuie cu toate femeile din viața lui. Ultima aroganță l-a costat pe Năstase aproximativ 250.000 de euro, bani pe care i-a dat pe un Bentley Continental GT Sport, un cadou extrem de scump făcut soției sale actuale, potrivit retetesivedete.ro.

Ioana Năstase, a treia româncă ambițioasă, care l-a convins să meargă pentru a cincea oară în biserică pentru cununia religioasă, pare că merită tot fiindcă Ilie nu-i refuză nimic, deși a cam ajuns la fundul sacului financiar.

Legat de acest subiect, Ion Țiriac a fost singurul care a avut curajul să-i spună public prietenului lui de-o viață că l-a luat valul și e senil.

Conform aceleași surse, Ilie Năstase a făcut cadou celor trei neveste câte un apartament la mare, că nu a reușit cu nicio afacere începută, iar de câteva luni și-a vândut celebra vilă din Dorobanți, situată pe aceeași stradă cu locuința Oanei Zăvoranu.

Din suma încasată pe casă i-ar fi cumpărat Ioanei limuzina de lux, iar acest lucru i-a bulversat și îngrijorat pe toți amicii săi care știau de tranzacție. Acum, spun ei, Ilie nu mai are nicio casă și a închiriat un apartament în Complexul Stejari.

„Ironia lui Țiriac că Ilie nu a muncit nicio zi din viața lui o vizează, de fapt, pe Ioana Năstase. Eu așa cred. Ea e din Constanța și e cunoscută ca afaceristă cu marfă adusă din Turcia și vândută prin saloane de coafură și înfrumusețare. Cel puțin asta făcea până când s-a măritat cu Ilie Năstase. Nu știu să fi avut vreun serviciu. A fost nevasta unui polițist de frontieră cu care are un băiat”, ne-a povestit o sursă din orașul de la malul mării, iar apropiați ai lui Năstase au confirmat că soția lui face afaceri la Istanbul, unde merge destul de des. Iar aceste lucruri l-au cam intrigat pe prietenul de-o viață a lui „Nasty”, Ion Țiriac.