Lifestyle

Ionuț Cristache l-a învins pe Gabriel Liiceanu! Filosoful îi cerea 100.000 de euro despăgubire

Ionuț Cristache l-a învins pe Gabriel Liiceanu! Filosoful îi cerea 100.000 de euro despăgubire

Ionuț Cristache l-a învins pe Gabriel Liiceanu! Filosoful îi cerea 100.000 de euro despăgubire. Jurnalistul TVR a câștigat în instanță. Acesta a postat pe Facebook motivul bucuriei sale.

„!!!!!!!!!!Breaking News!!!!!!!!!Am castigat procesul cu filosoful Liiceanu si cu editura Humanitas, proces in care mi se solicitau daune totale de 100.000 de euro pentru ca am cutezat sa ma apar si sa ripostez la un atac venit din partea filosofului, culmea!

Despre dramoletele din sala de judecata si despre pledoariile martorilor acuzarii, promit sa va povestesc cat de curand!

P.S si pt. ca ma intreaba foarte multa lume, in privat, ce avocat m-a reprezentat, cu acordul domniei sale, este vorba de domnul avocat Mihai Mustaciosu”, a fost mesajul lui Ionuț Cristache.

În urmă cu trei ani, jurnalistul mărturisea că a fost dat în judecată de Liiceanu.

„Da, pentru o postare pe Facebook! Si asta nu e partea cea mai tare! M-a dat in judecata pentru ca am reactionat la o scriere a domniei sale pe care mi-a dedicat-o Craciunul trecut!

Deci, practic m-a dat in judecata ca am ripostat! Dar nici macar asta nu e partea cea mai tare! M-a dat in judecata pentre ce NU am spus! Si, culmea, nici asta nu e partea cea mai tare! L-a citat ca martor pe domnul Plesu!”, mărturisea Cristache în decembrie, 2017.

Gabriel Liiceanu l-a înjurat pe Ionuț Cristache în a doua zi de Crăciun

Reamintim că Ionuț Cristache a fost înjurat de Gabriel Liiceanu chiar a doua zi de Crăciun, în 2017. Acesta s-a enervat după ce a văzut o emisiune, în care Ionuț Cristache îl avea ca invitat pe Dan Radu Rușanu. Liberalul a venit la „România 9” și a relatat cum Gabriel Liiceanu ar fi venit cu mână întinsă să-i fie șterse niște datorii Humanitas, prin 2002.

„În a doua ziua de Crăciun s-a întâmplat. Acesta a fost elementul șocant pentru mine pentru că este acea perioadă de grație de trei zile când oricâte reflexe ai avea de a te certa cu lumea, te temperezi. Este ceva sfânt în acele zile. Am fost într-o zonă fără semnal și când am deschis telefonul, aveam multe mesaje. Nici nu apucasem că citesc ce a scris”, a povestit Ionuț Cristache, pentru DCNews.