Info Actual > Diverse > Ipoteza despre Prințesa Diana care răstoarnă absolut tot ce se știa până acum! Vine chiar din interiorul Casei Regale
Diverse

Ipoteza despre Prințesa Diana care răstoarnă absolut tot ce se știa până acum! Vine chiar din interiorul Casei Regale

Ipoteza despre Prințesa Diana care răstoarnă absolut tot ce se știa până acum! Vine chiar din interiorul Casei Regale

Ipoteza despre Prințesa Diana care răstoarnă absolut tot ce se știa până acum! Fiica ținută secretă de Prințesei Diana ar fi fost găsită. Această ipoteză a fost lansată de presa britanică.

Potrivit unui articol US Magazine, Sarah, fiica regretatei Prințese Diana ar avea acum 36 de ani. Înainte de deveni Prințesă, în 1981, Regina i-ar fi ordonat Dianei să se supună unui control ginecologic pentru a stabili dacă e sau nu fertilă.

Regina Elisabeta ar fi ordonat să îi fie recoltate și ovule, care ulterior ar fi fost fertilizate de medici pentru a dovedi că Diana e, într-adevăr fertilă. Conform unor surse din anturajul familiei regale, unul dintre medici, a cărui soție nu putea avea copii, ar fi păstrat unul dintre ovule și ar fi folosit o mamă-surogat pentru a obține un copil pentru el și soția lui.

Camilla simte că e pusă iar într-un con de umbră

Aceleași surse mai spun că soția lui Charles, Camilla, e furioasă pentru că numele Dianei e din nou pe buzuele tuturor.

„Camilla simte că e pusă iar într-un con de umbră, a fost mereu nesigură pe ea și simte că retrăiește vremurile când Diana era vie și iubită de toți, iar ea avea statutul de amantă ponegrită de opinia publică”, a spus această sursă.

E cunoscut faptul că Diana și-a dorit tot timpul să aibă o fetiță, motiv pentru care a și fost tot timpul foarte apropiată de nepoata sa, Mary Wellsley.

Presa britanică mai relatează că presupusa fiică a Dianei s-ar fi născut cu opt luni înaintea lui William, ceea ce înseamnă că, teoretic, ea ar fi a doua în linia de succesiune pentru tronul Marii Britanii.

Într-o suită și mai bizară a relatării US Magazine, jurnaliștii mai scriu că singurii din familia regală care ar fi dorit s-o cunoască pe Sarah ar fi fost Prințul William și soția sa, care s-ar fi și văzut, de altfel, de foarte multe ori cu ea.