Info Actual > Showbiz > Irina Deleanu a dezvăluit totul despre Ion Țiriac. În ce relații sunt?
Showbiz

Irina Deleanu a dezvăluit totul despre Ion Țiriac. În ce relații sunt?

Irina Deleanu a dezvăluit totul despre Ion Țiriac. În ce relații sunt?

Irina Deleanu, fostă sportivă de gimnastică ritmică din România, a dezvăluit o serie de informații incendiare despre cel cu care are una dintre cele mai stabile relații: Ion Țiriac. Iubita secretă a magnatului a dat detalii despre relația dintre ei.

Frumoasa româncă a vorbit fără perdea despre relaţia pe care o are cu Ion Ţiriac. Ea a declarat că se cunoaşte cu fostul mare tenismen român de 25 de ani.

„Am râs pentru că m-a distrat foarte tare când s-a scris că l-am părăsit. Poate oare cineva să-l părăsească pe Ion Țiriac?”, a spus Irina Deleanu.

Mai mult, Irina Deleanu a spus că nu împarte același acoperiș cu celebrul miliardar.

„Ne vedem când e nevoie, avem întâlniri de bussines”, a completat ea. „Avem o relație bazată pe respect. M-a ajutat de-a lungul anilor. Și mai ales cu fiica mea, Antonia, care are diabet, descoperit în urmă cu trei ani și face insulină de patru ori pe zi. M-a ajutat mult cu tratamente în străinătate”, a mai spus Deleanu.

Țiriac, pe locul 2.238 într-un clasament al celor mai bogați oameni din lume

Irina Deleanu a mai spus că s-a văzut recent cu Ion Ţiriac și că omul de afaceri i-a făcut o promisiune legată de profesia ei.

„Ultima oară când am vorbit mi-a promis că în cadrul proiectului său de la Otopeni, o să facă o sală destinată exclusiv gimnasticii ritmice. Avem afluență de copii, gimnastica ritmică atrage fetițele.

Singura problemă e că nu avem o sală propice unde să ne desfășurăm activitatea și nu prea avem unde să le chemăm la antrenamente. Ne descurcăm greu cu baza materială, antrenoarele caută săli unde să facă antrenamente”, a mai spus Irina Deleanu, pentru playsport.ro.

Ion Țiriac este unul dintre cei mai bogați oameni din România. Potrivit Hurun Report, fostul mare tenismen ocupă locul 2.238 într-un clasament al celor mai bogați oameni de pe planetă, cu o avere estimată la 1.5 miliarde de dolari.

După ce s-a retras din tenis, Ion Țiriac a fost ofițer în Ministerul de Interne timp de 20 de ani.