Info Actual > Showbiz > Irina Loghin surprinde pe toată lumea! Secretele pe care puțini le știu
Showbiz

Irina Loghin surprinde pe toată lumea! Secretele pe care puțini le știu

Irina Loghin surprinde pe toată lumea! Secretele pe care puțini le știu

Cu prilejul Crăciunului, Irina Loghin a oferit un cadou inedit admiratorilor săi. Îndrăgita cântăreața de muzică popular, a povestit cum își va petrecere sărbătorile de iarnă în acest an, ce tradiții respectă și, mai mult, a dezvăluit modul de viață sănătos pe care îl duce la vârsta de 82 de ani.

Irina Loghin surprinde pe toată lumea! Secretele pe care puțini le știuni

Irina Loghin a spus că în fiecare an de Crăciun este înconjurată de familie. Artista a zis că de pe masa sa festivă nu vor lipsi: țuica de prune, plăcinta de mere, cozonacul și sarmalele de pește. Însă carnea de porc va fi absentă sau în cantități mici pentru anumiți invitați.

Irina Loghin: „Ținem de tradiție cu vin fiert cu țuică. Eu sunt de la Vălenii de Munte, de la țuica de prune”

„Pentru mine este tot Crăciunul ca anul trecut ce am făcut anul trecut voi face și anul acesta. Mă voi duce la copii sau vin copiii la mine.

În seara de Crăciun eu fac plăcintă cu mere cu multă scorțișoară și este și ușoară. Pun foarte mult măr pe care îl tai felii, nu îl dau prin răzătoare. Le dau cu puțină miere și le pun între blat și rămân merele acelea caramelizate cu acea miere care se înmoaie puțin și este extraordinar de gustoasă și bună această plăcintă.

Ținem de tradiție cu vin fiert cu țuică. Eu sunt de la Vălenii de Munte de la țuica de prune. Am la Văleni cumnatul meu care ne aprovizionează întotdeauna. Dar așa de formă să închinăm cu ceșcuțele acela de pământ cum făceam când eram la țară, cu țuică fiartă și cu vinul fiert, pomul de Crăciun şi pisicile prin casă.

Acasă fac sarmale de pește de Crăciun și tot felul de salate crudități, ghiveci de tot feluri de legume. Avem un fin al nostru care ne face cozonacul. Pe masă aveam nelipsitele sarmalele de pește. Pentru restu fac și de porc, dar eu cu Irinuca nu servim din astea. Ne simțim bine cu ale noastre cu care ne-am învățat de zeci de ani”, a mărturisit Irina Loghin.

Irina: „Carnea este departe de mine”

Irina Loghin a explicat că secretul frumuseții ei este ieftin și accesibil tuturor. Aceasta face mișcare zilnic pentru a se menține în formă și că a renunțat la carne, în special la porc.

„ De obicei eu nu gătesc porc. Pentru mine carnea este departe de mine, am renunțat la carne. Foarte rar mai mănânc câte un piept de pui, dar rar şi nu-l mănânc cu plăcere nici pe acela. Dar doar când nu am încotro când sunt în deplasare.

Sunt mare iubitoare de animale, cred că asta nu a fost carnivoră niciodată. De când eram acasă, dacă tăiau păsările nu vroiam să văd și cred că de aici. De vreo 40 și ceva de ani nu mai consum carne.

Fac multă mișcare, foarte multă mișcare zi de zi. Am spus o și o repet. Să vă intre în cap, scumpe doamne mișcarea este sfântă pentru a te menține într-un fel sănătos. Normal că îmi simt și eu anii că sunt destui, dar mișcarea este extraordinară asta mă ajută foarte mult”, a spus Irina Loghin pentru Antena 3.