Lifestyle

Israel vrea să-și microcipeze copiii. Adina Alberts: „Tot felul de scenarii SF”

Israel vrea să-și microcipeze copiii. Adina Alberts: „Tot felul de scenarii SF”

Israel vrea să-și microcipeze copiii. Adina Alberts: „Tot felul de scenarii SF”. Celebrul doctor a publicat pe contul său de Facebook o știre conform căreia Israel intenționează să implanteze copiilor senzori. Aceștia ar avea rolul de alarmă, pentru a-i determina să păstreze distanțarea socială.

Adina Alberts consideră o asemenea măsură ca fiind un scenariu SF. „Iertați-mă, dar așa o aberație nu credeam că o să fie vreodată grăită în spațiul public de un om de calibrul lui Benjamin Netanyahu!”, a mărturisit aceasta.

„De la teorie a conspirației, la realitate”

„Premierul Israelului vrea copiii microcipati! Sunt mai bine de trei luni de când auzim tot felul de scenarii SF legate de pandemia care a indus panică și teroare în întreaga lume. Însă cine le-a dat importanță? Am zâmbit și am trecut mai departe.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu (foto), însă, a făcut o declarație zdruncinătoare: „Am vorbit cu liderii noștri din tehnologie în vederea găsirii unei metode de a măsura [distanța dintre oameni], precum senzorii. De exemplu, toate persoanele, în special copiii – vreau ca micuții să fie primii – să poarte un senzor care să activeze o alarmă atunci când se apropie prea mult de o altă persoană, precum senzorii de pe mașini”, a spus Netanyahu, citat de The Jerusalem Post.

Presa noastră titrează că premierul ar fi specificat că vrea acești senzori să fie implantați. Iertați-mă, dar așa o aberație nu credeam că o să fie vreodată grăită în spațiul public de un om de calibrul lui Benjamin Netanyahu!

Evident, oamenii de știință l-au contrazis imediat și au expus pericolele iminente. Atentatul la siguranța copiilor, care pot fi monitorizați de tot felul de indivizi – fie hackeri, fie pedofili. Totodată, biroul lui Netanyahu insistă: „Este o acţiune voluntară, scopul este de a-i ajuta pe copiii să stea la distanţă” (sursa: Ynetnews). Dumneavoastră cum ați reacționa dacă s-ar propune o astfel de măsură și în țara noastră?#SanatateaTaPrioritateaMea #israel #covid19”, a fost mesajul Adinei Alberts.