Info Actual > Showbiz > Iubita lui Speak, probleme mari de sănătate! Ce a pățit vedeta
Showbiz

Iubita lui Speak, probleme mari de sănătate! Ce a pățit vedeta

Iubita lui Speak, probleme mari de sănătate! Ce a pățit vedeta

Iubita cântărețului Speak, Ștefania, a sărbători sărbătorile Pascale la pat, din cauza unei răceli foarte puternice, care i-a dat mari bătăi de cap.

Iubita lui Speak, probleme mari de sănătate!

Iubita lui Speak are niște zile mai puțin plăcute, deoarece are probleme de sănătate. Artista a început să acuze o stare de rău, după ce a filmat o zi întreagă în frig. Vedeta a precizat că din cauză că a avut mai multe simptome comune cu infecția cu coronavirus, și-a făcut 4 taste. Toate testele au ieșit negative, iar Ștefania are doar o simplă răceală.

„Am răcit… FORȚĂ! Mi-am făcut patru teste să mă asigur că e doar răceală. E doar răceală dar m-a rupt. Săptămâna trecută își zice cuvântul în corpul meu. Deci, Doamne Ferește cât poate să-mi fie de rău. Doamne ferește! Mi s-a întâmplat joi când mi-a scăzut, cred, un pic imunitatea, pentru că vineri dimineața mă ustura în gât și faptul că vineri am filmat 24 de ore și primele 6 ore am paralizat de frig într-o locație, m-a distrus. Dar baba suferă la frumusețe și la lucruri frumoase. Aia e!”, a dezvăluit iubita lui Speak pe Instagram, potrivit Spectacola.