Info Actual

Info Actual > Showbiz > Iubitul Liei Bugnar a spus totul. „Dragostea în vremea pandemiei ține de echilibru”
Showbiz

Iubitul Liei Bugnar a spus totul. „Dragostea în vremea pandemiei ține de echilibru”

Iubitul Liei Bugnar a spus totul. „Dragostea în vremea pandemiei ține de echilibru”

Iubitul Liei Bugnar a spus totul. „Dragostea în vremea pandemiei ține de echilibru”. Actrița Lia Bugnar are 51 de ani și se iubește, de aproape un an de zile, cu actorul Anghel Damian, în vârstă de 28.

Ce doi sunt scenariști ai serialului Vlad, difuzat de Pro TV. Lia Bugnar și Angjel Damian susțin câ vârsta e doar un număr. Actorul a mărturisit pentru revista Viva, că întâlnirea cu iubita sa a fost una „excepțională”.

72Acesta a vorbit despre relația cu fosta concurentă de la Asia Express.

„A fost și este o întâlnire excepțională, o relație formatoare pentru amândoi, din toate punctele de vedere. Dacă ar trebui să o descriu în cuvinte, n-aș reuși să cuprind esența ei, așa că mă rezum la a o trăi liber și fără prejudecată.

Cred că iubirea, fiind una dintre puținele întâmplări pentru care ne este dat să le trăim, devine automat providențială”, a spus Anghel Damian.

„Dragostea nu se exprimă prin gesturi mari”

„Dragostea în vremea pandemiei (sau în afara ei) ține de echilibru și armonie. Ea nu se exprimă prin gesturi mari, ci mai degrabă prin încrederea absolută în omul de lângă tine. Prin sentimentul că eul tău profund, acela lipsit de mecanismele de protecție, e în siguranță lângă partenerul tău.

Așadar, dacă ar fi să fac un decupaj succint, dragostea ar fi o privire, o îmbrățișare, un alint venit de nicăieri. O doză bună de râs, un film văzut în doi … Fericirea lucrurilor simple trăită împreună”, a mai spus iubitul Liei Bugnar .