Info Actual

Info Actual > Showbiz > Iulia Albu, atac nemilos la adresa fostului soț: „Nu mai lua ca adevăr absolut elucubrațiile unui ipocrit”
Showbiz

Iulia Albu, atac nemilos la adresa fostului soț: „Nu mai lua ca adevăr absolut elucubrațiile unui ipocrit”

Iulia Albu, atac nemilos la adresa fostului soț: „Nu mai lua ca adevăr absolut elucubrațiile unui ipocrit”

Iulia Albu, atac nemilos la adresa fostului soț. După ce Mihai Albu s-a plâns în fața jurnaliștilor, că fosta soție nu îi permite să își vadă fiica, deși nu are niciun motiv să o facă, Iulia Albu l-a atacat în stilul său caracteristic.

Celebra stilistă care are o rubrică interesantă la Pro TV a mărturisit că “se roagă de el” ca să își viziteze fiica, dar tot ce primește din partea lui sunt refuzuri.

Nu mai lua ca adevăr absolut elucubrațiile unui ipocrit

„Nu mai lua ca adevăr absolut elucubrațiile unui ipocrit. Efectiv ne rugăm de el să își viziteze copilul iar el refuză spunând că ne batem joc de el și că el nu are timp. El ar vrea sa o vadă doar la el acasă unde sta câte 8 ore pe tabletă și practic nu îl deranjează. În această perioadă o poate vedea strict în fața blocului unde se pot juca și 3 ore, dar na, asta presupune un efort pentru el, din câte ințeleg”, a scris Iulia Albu.

După cuvintele tranșante adresate fostului soț, stilista a revenit cu un mesaj și mai tranșant, în care a dezvăluit că fostul partener se folosește de fiica lor pentru a apărea în presă și a reintra în atenția publică.

„A fi persoană publică este un privilegiu. Implică muncă constantă, abilitatea de a gestiona diplomatic situații de criză, curaj și asumare și, nu în ultimul rând, VOCE.” a mai scris vedeta.

Extrem de iritată de faptul că Mika este folosită „drept unealtă pentru a face rău” în totrăzboiul dintre ei, Iulia a spus că nu va sta pe margine, ci va lupta ca o leoaică pentru copilul său.

“ Nu voi permite nimănui să o folosească drept unealtă pentru a face rău sau a apărea în presă. Și aceasta nu este o amenințare, Este O PROMISIUNE”, a concluzionat Iulia Albu, pe Instagram.