Info Actual

Info Actual > Diverse > Izolare la domiciliu. Mircea Lucescu: “Vom merge toții la psihiatrie”
Diverse

Izolare la domiciliu. Mircea Lucescu: “Vom merge toții la psihiatrie”

Izolare la domiciliu. Mircea Lucescu:

Izolare la domiciliu. Mircea Lucescu este de parere ca oamenii vor avea nevoie de ajutor specializat odata cu incetarea crizei de coronavirus.

In cadrul unui interviu acordat pentru siteul tuttomercatoweb.com, Mircea Lucescu a vorbit despre perioada tulbure pe care o traversează lumea, din cauza pandemiei. Antrenorul român crede că, atunci când problemele se vor sfârși, mulți oameni vor avea nevoie de psihiatru pentru a se reface psihic.

Izolare la domiciliu. Mircea Lucescu: După virus, vom merge toții la psihiatrie

„Lumea nu e obișnuită să stea în casă. Astăzi, menținem contactele la telefon, discutând, argumentând. Altfel, chiar am înnebuni. După virus, vom merge toți la psihiatrie”, a afirmat antrenorul, aflat și el în izolare. „Stau în casă, citesc ziarele, îmi organizez lucrurile și vorbesc cu fiul meu Răzvan, care a rămas la Riad.”

Mircea Lucescu este de părere că fotbaliștii ar trebui să accepte diminuarea contractelor, pentru a salva cluburile de la faliment. „Trebuie să-și micșoreze salariile. În fotbal, cel mai rușinos lucru e falimentul, iar dacă ei își iubesc clubul trebuie să facă totul pentru a-l salva și a evita o asemenea rușine. Renunțând astăzi, vom salva ziua de mâine”.