Info Actual

Info Actual > Showbiz > Izolarea i-a făcut poftă de făcut copii? Lidia Buble: „Toată ziua suntem lipiți”
Showbiz

Izolarea i-a făcut poftă de făcut copii? Lidia Buble: „Toată ziua suntem lipiți”

Izolarea i-a făcut poftă de făcut copii? Lidia Buble: „Toată ziua suntem lipiți”

Izolarea i-a făcut poftă de făcut copii? Lidia Buble: „Toată ziua suntem lipiți”. Într-o intervenție la „Vorbește lumea”, artista a vorbit despre felul în care își petrece această perioadă de izolare la domiciliu. Artista, împreună cu iubitul ei, Răzvan Simion, petrec mai mult timp împreună ca niciodată și se pare că le este benefic.

Întrebată de Adela Popescu dacă se prevede și posibilitatea venirii pe lume a unui copil, Lidia Buble s-a arătat mai mult decât entuziasmată de subiect. „Oh, Doamne ajută. Eu zic că da. La cum stă treaba acum, numai în casă, numai în casă… Înainte mă plângeam că nu avem timp să ne vedem. Spuneam că ne vedem mai mult seara, că el e matinal și eu pasăre de noapte, călătoream mult prin țară. Acum pentru că toată ziua suntem lipiți, nu ar fi exclus să ieșim și cu bublișorul mic. Nu mă vezi ce zâmbet am pe buze”, a spus artista.

Lidia Buble și Răzvan Simion sunt împreună de cinci ani și se înțeleg mai bine ca niciodată. „Nu, culmea nu ne certăm. Cumva îmi era teamă de treaba asta și spuneam <auzi, ce ne facem acum că toată ziua ești pe capul meu și invers>. Și văd că ne înțelegem foarte bine. Gătim împreună, ne uităm la seriale, avem ce să facem, chiar nu ne plictisim. Trebuie să recunosc că eu sunt cea care e mai optimistă, pozitivă de fiecare dată”, a mărturisit artista.