Lifestyle

Jador, adevărul despre relație cu Ella. De cine s-a îndrăgostit artistul

Jador, artist

Jador, adevărul despre relație cu Ella. Jador loveşte fără milă! N-are nicio treabă cu Ella. În schimb e cu ochii pe altă femeie.

Jador a hotărât să facă un live împreună cu mama lui pentru a lămuri lucrurile, iar internauţii au fost curioşi să afle mai multe despre relaţia sa cu Ella.

Mama lui Jador a fost întrebată despre noră: ”Nu pot să-mi dau cu părerea despre despre un om, dacă nu-l cunosc personal. Așa că l-am văzut cum l-ați văzut și voi…e altceva”, a declarat mama lui Jador.

Un comentator a dorit să afle care este relația lui cu Ella, fosta lui iubită. Iar artistul a răspuns fără ezitare: ”N-am nicio treabă cu Ella”.

Ella a intrat în casa ”Puterea dragostei”, inițial, pentru a-l cunoaște mai bine pe Jador, cântărețul pe care pusese ochii de ceva vreme. Cei doi au încercat și să formeze un cuplu, dar, după o perioadă în care lucurile au stat binișor, totul avea să se destrame.

 

 Jador și-a mărturisit dragostea

Cristina Mihaela Dorobanțu

Cristina Mihaela Dorobanțu

Jador ar dori să revină în emisiunea ”Puterea Dragostei” deoarece îi place mult o altă femeie. Nu este vreo concurentă, ci frumoasa prezentatoare. Este vorba  despre Cristina Mihaela Dorobanțu.

”M-aș mai duce la Puterea Dragostei, însă pentru Cristina Mihaela, noua prezentatoare. Este foarte frumoasă, chiar mi-a atras atenția. Dincolo de frumusețe, pare și o fire sensibilă, o persoană fină, exact așa cum îmi place mie la o femeie. Ea este motivul de a intra în emisiune, la Istanbul ”, a spus Jador.

”Jador mi-a plăcut cel mai tare, pentru că a știut ce vrea de la viață. Mi-a plăcut și Bianca, pentru puterea de a depăși situațiile dificile, pentru perseverența ei, dar și Ella, pentru povestea de iubire cu Jador”, a povestit Cristina Dorobanțu.

Reamintim că cea care a înlocuit-o pe Andreea Mantea la prezentarea emisiunii dedicate cuplurilor și realțiilor amoroase este Cristina Mihaela Dorobanțu. De când s-a aflat că fosta concurentă de la emisiunea ”Bravo, ai Stil!”,  va fi cea care va onora acest rol, cântărețul de manele pare să se fi răzgândit și în ceea ce privește o nouă participare.