Lifestyle

Jador dezvăluie ce înțelegere a făcut Zanni cu producătorii Survivor

Jador dezvăluie ce înțelegere a făcut Zanni cu producătorii Survivor

Jador dezvăluie ce înțelegere a făcut Zanni cu producătorii Survivor. Revenit acasă, după accidentarea gravă la picior, Jador regretă că a fost nevoit să părăsească Survivor România. Jador a făcut turul podcasturilor și al televiziunilor după ce a revenit din Republica Dominicană. Astfel, el a făcut dezvăluiri despre colegii lui Faimoși.

Vă reamintim că Jador a fost marele favorit pentru câștigarea trofeului Survivor România, dar o accidentare gravă la genunchi l-a trimis acasă. Medicii au făcut tot ce a fost posibil pentru a-l recupera, dar din păcate, la scurt timp după ce a revenit pe teren, artistul s-a lovit din nou.

Zanni a rămas în cărți pentru marele premiu.

Zanni este la doar un pas de marea finală și până în acest moment pare să aibă cea mai mare susținere din partea publicului. Surprize s-au mai văzut, însă.

Jador a dezvăluit că Zanni a spus că a avut o înțelegere cu producătorii să se tundă în părți pentru a i se vedea tatuajele. Astfel el a avut acces la aparate de ras pentru asta dar nu avea voie să folosească instrumentele pentru a-și coafa părul.

“Zanni avea voie să se tundă în părți, pentru că a vorbit cu producătorul și a zis că asta e imaginea lui, să i se vadă tatuajele. Așa au convenit să îi dea un big. Nu avea voie să se tundă sau să se radă în altă parte. Dacă se tundea în altă parte, îl dădea afară instant. Au mai fost cazuri în care s-au bărbierit, dar i-au pedepsit, adică imaginează-ți că încălcau regulamentul”, a spus Jador în podcastul lui Radu Țibulcă.

Jador s-a plâns de regulile grele de la Survivor România

Manelistul cu priză la public a mai povestit și că au fost foarte multe reguli grele la Survivor România. Pentru că mulți i-au acuzat de egoism, Jador a spus că dacă câștigau un sendviș, erau obligați să-l mănânce în fața celorlalți. Și nu aveau voie să le dea nici măcar o firimitură.

“Noi, de exemplu, câștigam două sendvișuri la un joc, ca recompensă, și nouă ni se dădeau tuturor sendvișuri și lor nu li se dădeau. Noi eram nevoiți să mâncăm lângă ei și nu aveam voie să le păstrăm, să le dăm. Ne întorceam cu spatele la ei, așa, și mâncam numai să nu ne vadă, să nu poftească, că îți dai seama ce foame era”, a mai spus Jador.

Toate aceste reguli au făcut ca Survivor să fie controversat dar să și atingă audiențe impresionante.