Lifestyle

Jay Leno a fost la un pas să-și piardă viața. A fost implicat într-un accident grav de motocicletă

Jay Leno a fost la un pas să-și piardă viața. A fost implicat într-un accident grav de motocicletă

În timp ce testa o motocicletă veche de peste 80 de ani, vedeta televiziunii americane, Jay Leno s-a accidentat grav, fracturându-și mai multe oase.

Potrivit informațiilor oferite de CNN, cu doar câteva luni în urmă el a sufeerit arsuri grave la față. Într-un interviu acordat Las Vegas Review-Journal, Jay Leno a povestit că momentul neplăcut a avut loc pe 17 ianuarie, când s-a ales cu o claviculă ruptă, dar și două coaste rupte și două rotule crăpate. În stilu-I caracteristic, el a spus însă că  „Sunt bine! Lucrez”.

„Fără să ştiu, un tip înşirase un cablu, fără avertizare”

Leno a mărturisit că a testat o motocicletă indiană care datează din anul 1940 și la un moment dat a simțit mirosul de benzină care curgea. „Aşa că am cotit pe o stradă laterală şi am străbătut o parcare şi, fără să ştiu, un tip înşirase un cablu, fără avertizare.

Nu l-am văzut decât până nu a fost prea târziu. Doar m-am împiedicat de el şi, bum, am căzut de pe motocicletă”, a spus Leno.

Inițial, fostul prezentator a spus că nu a făcut public accidentul ca urmare a publicității pe care a avut-o cu ceva timp în urmă când s-a ars pe față, mâini și piept, când lucra la o mașină veche din 1907.

Cine e Jay Leno

Fost prezentator tv, Jay Leno este comedian și cunoscut scriitor. De asemenea, el a făcut stand-up mult timp și ulterior a devenit gazda emisiunii „The Tonight Show” de la NBC din 1992 și până în 2009.

După această experiență, a făcut istorie în talk-show-ul în prime-time, „The Jay Leno Show”, difuzat în timpul săptămânii, în fiecare seară, la ora 22:00, tot pe NBC. În februarie 2014 s-a retras din televiziune și a fost inclus în „Television Hall of Fame”.

Îndrăgostit iremediabil de mașini el are nu mai puțin de 169 de automobile, dar și 117 motociclete. El își prezintă colecția de mașini și oferă sfaturi auto într-o rubrică perioadică în „Popular Mechanics”.