Lifestyle

Jenant. Cum s-a folosit Selly de Cristian Tudor Popescu în noul său video

Jenant. Cum s-a folosit Selly de Cristian Tudor Popescu în noul său video

Andrei Șelaru, alias Selly este un cunoscut vlogger, cântăreț și actor român. Recent, tânărul a revine cu un video, care a strâns deja peste 400.000 de vizualizări în mai puțin de 24 de ore.

Prin intermediul acestui video, craioveanul anunță că „nu va mai face parte din trupa 5Gang”. Însă realitatea este alta. Titlul piesei este un clickbait și încă o încercare de a lua presa din România în derâdere. Știrea a fost preluată de câteva site-uri populare, care s-au grăbit să anunțe că acesta renunță la colaborarea cu trupa lui. Doar că cei care au scris nu au urmărit și video-ul sau s-au uitat doar la început, potrivit voxbiz.ro

În realitate, Selly urmează să scoată o nouă piesă cu 5Gang și că va lansa o serie de cursuri pentru cei interesați să învețe vlogging adevărat.

Pentru că CTP este un jurnalist cu notorietate, Andrei Șelaru s-a folosit de asta și în noul clip îl aduce în discuție de mai multe ori pe celebrul gazetar.

În același material video, Selly povestește și despre faptul că își dorește să schimbe educația în România. Prin acest clip, acesta a punctat tot ce reproșa el presei în urmă cu ceva timp. Și el a folosit toate instrumentele pentru a atrage click-uri, începând cu titlul mincinos și finalizând cu CTP, notează aceeași sursă.