Info Actual

Info Actual > Showbiz > Jennifer Aniston a dezvăluit secretul siluetei sale. Cum se menține actrița în formă maximă
Showbiz

Jennifer Aniston a dezvăluit secretul siluetei sale. Cum se menține actrița în formă maximă

Jennifer Aniston a dezvăluit secretul siluetei sale. Cum se menține actrița în formă maximă

Jennifer Aniston a dezvăluit secretul său. Îndrăgita artistă a dezvăluit în urmă cu foarte puțin timp cum se menține în formă și la ce trucuri apelează.

Chiar dacă are 51 de ani, actrița care a cucerit faima internațională pentru rolul lui Rachel Green în sitcom-ul Friends, are o siluetă de invidiat.

Recent, actrita a dezvaluit ce mananca pentru a se mentine în forma. Este vorba de postul intermitent, cunoscuta sub denumirea dieta 16:8.

„Țin post intermitent, adică nu mănânc nimic dimineața. Am observat o mare diferență în a sta fără mâncare solidă timp de 16 ore”, a precizat ea pentru CNBC.

Postul intermitent, așa cum transmite si denumirea lui, face referire la un tip de dieta cu perioade de abstinenta voluntara de la mancare, informeaza Antena3.

Postul poate fi aplicat prin mai multe modalitati

Cea mai cunoscuta metoda este 5:2, respectiv o pauza alimentara, sau un consum limitat la 500-600 de calorii pentru doua zile neconsecutive din saptamana si un consum normal in celelalte cinci zile.

Câștigătoarea a șapte premii PCA este recunoscută astfel pentru contibuția sa în film și televiziune, inclusiv pentru rolul din serialul Friends, pentru care a câștigat un premiu Emmy și Golden Globe și cel din filmul Cake, premiat cu Golden Globe și o nominalizare SAG Award.