Info Actual

Info Actual > Showbiz > Jennifer Aniston l-a iertat pentru tot ce a făcut. Este împăcarea anului în America. ”Viața e prea scurtă”
Showbiz

Jennifer Aniston l-a iertat pentru tot ce a făcut. Este împăcarea anului în America. ”Viața e prea scurtă”

Jennifer Aniston l-a iertat pentru tot ce a făcut. Este împăcarea anului în America. ”Viața e prea scurtă”

Jennifer Aniston l-a iertat pentru tot ce a făcut, deși a părăsit-o când era doar un copil. De când noul virus ucigaș a băgat spaimă în toată lumea, cei mai mulți încearcă să aducă fericirea în familiile lor și să uite trecutul. Printre aceștia se numără și celebra actriță Jennifer Aniston, care s-a împăcat cu tatăl său.

256John, tatăl ei de 86 de ani, a părăsit domiciliul conjugal când actrița avea  9 ani. De atunci, cei doi nu prea și-au mai vorbit, iar acum situația pare să se fi schimbat. Se pare că, în cazul lor, virusul din China i-a făcut din nou fericiți.

Părinții lui Jennifer au divorțat brusc, iar acest eveniment a marcat-o pe viață: ”Pur și simplu, la ziua mea de naștere m-am trezit că tata nu mai e lângă noi”.

Despărțirea părinților a afectat-o rău încât a avut nevoie de ajutorul terapeutic pentru a depăși momentule, anunță Mail on Sunday, citând o sursă din anturajul lui Jennifer Aniston.

Acum, pandemia de coronavirus pare să fi schimbat situația. O sursă citată de presa britanică a afirmat că ”Jennifer și-a iertat părintele. Relația lor a avut suișuri și coborâșuri. Ea nu i-a vorbit de ani buni, dar, din cauza crizei coronavirusului, acum discută la telefon aproape în fiecare zi”.