Lifestyle

Jennifer Lopez, apariție de milioane la 52 de ani. Fanii au rămas uluiți când i-au văzut abdomenul

Jennifer Lopez, apariție de milioane la 52 de ani. Fanii au rămas uluiți când i-au văzut abdomenul

Nu ai cum să nu te oprești și să te gândești (și să admiri) abdomenul lui Jennifer Lopez. Dacă ai aproximativ aceeași vârstă cu artista, poate te-ai întrebat cum să-ți transformi corpul de la această vârstă încolo.

Ea este dovada clară că poți fi în formă excelentă la orice vârstă. Acest lucru se întâmplă printr-o dietă bine pusă la punct și făcând sport. Dacă procedați astfel, vă veți simți grozav.

Poate ai nevoie de un impuls pentru a-l obține. Ei bine, vedeta a arătat încă o dată că la 52 de ani este într-o formă maximă, orbindu-și fanii cu o performanță care te va face să exclami: timpul nu trece pentru ea!

Jlo s-a lăudat cu un abdomen incredibil, mai ales în timpul spectacolului său la concertul „Rock and Roll Hall of Fame” din Ohio. Cu această ocazie, Jennifer López a purtat un set care i-a pus în evidență fizicul perfect. Cu un crop top luminos, pantaloni de trening și un blazer, artista a reușit să facă furori pe scenă. Cântăreața a distribuit pe contul ei de Instagram o publicație în care vedem cât de bine a arătat!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Da, știm că după ce l-ai văzut ți-ai dori să te apuci de treabă și să-ți lucrezi fizicul de acum înainte – mai ales pentru a obține un abdomen așa cum este definit ca al lui Jlo, transmite WomensHealth.

Pentru a vă atinge obiectivul este esențial să lucrați frecvent zona. Din acest motiv, vă recomandăm să citiți în continuare câteva sfaturi de aur pentru un abdomen plat. Fără îndoială, aceste reguli te vor ajuta să arăți într-un mare fel.

Când nimeni nu se mai aștepta, Ben Affleck și Jennifer López s-au regăsit în cel mai bun moment. La sfârșitul lunii aprilie, cântăreața și actorul au fost fotografiați împreună în Los Angeles și, bineînțeles, această veste a ajuns în toate părțile lumii.

Reamintim că cei doi au format un cuplu în urmă cu 17 ani și, după separarea lui JLo de Alex Rodríguez, s-au întâlnit din nou pentru a o lua de la capăt.