Lifestyle

Jojo a dat din casă! Formula secretă. „Şase, Şase, Alba, Neagra”

Jojo a dat din casă! Formula secretă. „Şase, Şase, Alba, Neagra”

Jojo a dat din casă! Formula secretă. „Şase, Şase, Alba, Neagra”.

Jojo și Paul Ipate tocmai au revenit dintr-o mini vacanță în Delta Dunării. Cei doi au fost, împreună cu Achim, fiul lui Jojo din prima sa căsnicie, în Sântu Gheorghe. Și, cu toate că au plecat trei, s-au întorc cinci acasă. Actrița a declarat pentru TV Mania că au luat și două pisici, pe  care le-a botezat Șase și Neagra.

După excursia în Deltă ne-am ales şi cu două pisici. Cu Şase, pe care l-am botezat aşa în cinstea aniversării mele şi a lui Paul, pe care am sărbătorit-o chiar în Deltă. Și cu Neagra, pe care a botezat-o Achim. Ne-am amuzat acasă când ne-am dat seama cum le vom striga prin curte: „Şase, Şase, Alba, Neagra”, a spus Jojo.

 

„După ce am stat atât timp în acelaşi loc, chiar simţeam nevoia să evadăm”

Înainte de mini vacanța petrecută în Deltă, familia Ipate a fost în formulă completă în Grecia. Jojo a povestit pentru sursa citată că a fost o vacanță perfectă.

„Încă de când am plecat am avut sentimentul de siguranţă. Senzaţia de eliberare după toată perioada nebună pe care am trăit-o cu toţii. A fost o vacanţă ca nicio altă vacanţă. După ce am stat atât timp în acelaşi loc, chiar simţeam nevoia să evadăm.

Am călătorit în siguranţă, am ales Skyathos, pentru că am ajuns acolo în 55 de minute. De la asta am pornit, am făcut un calcul rapid şi m-am gândit că, dacă merg cu copiii într-un supermarket să fac cumpărături, evident purtând cu toţii mască, aşa cum s-a întâmplat şi în avion şi pe aeroport, este exact echivalentul timpului petrecut acolo.

Partea bună a fost că am găsit o insulă foarte goală, foarte prietenoasă, mai ales pentru o vacanţă cu copiii. Nişte plaje doar pentru noi, cu nisip fin şi apă cu intrare lină. Nu am mers să vizităm, ne-am relaxat, am stat la plajă şi am mâncat bine”, a mai spus Jojo.

Jojo și Paul Ipate au avut o vacanță de vis