Lifestyle

Julia Roberts, dezvăluiri uluitoare despre momentul nașterii. Cine a plătit factura de spitalizare

Julia Roberts, dezvăluiri uluitoare despre momentul nașterii. Cine a plătit factura de spitalizare

Fantastica Julia Roberts a împlinit vârsta de  55 de ani, ocazie cu care a vorbit despre nașterea sa. Vedeta a mărturisit că cel care le-a plătit părinților săi factura de spitalizare a fost Martin Luther King Jr., fiul uneia dintre personalitățile marcante ale secolului al XX-lea și soția lui, Coretta Scott King.

„Familia King a plătit factura pentru spital…”

Celebra actriță care a făcut furori cu filmul „Pretty Woman” a vorbit despre acest lucru cu Gayle King la un eveniment History Talks în Washington, în septembrie. Zara Rahim, fost consilier al lui Barack Obama, a distribuit videoclipul cu Julia Robert pe Twitter, cu ocazia zilei de naștere a actriței.

Aceasta a afirmat totodată că Martin Luther King a avut o influență în viața ei, potrivit insider.com. „Familia King a plătit factura pentru spital… Martin Luther King și Coretta. Ne-au ajutat să ieșim din blocaj”, a spus vedeta.

„Într-o zi, Coretta Scott King a sunat-o pe mama”

De asemenea, Julia și-a amintit că înainte ca ea să vină pe lume, părinții, Walter și Betty Lou Roberts au mers la Workshopul Actorilor și Scriitorilor din Atlanta, Georgia, unde i-au întâmpinat pe fiii familiei King. Era perioada în care copiii din familiile de culoare nu erau bine veniți în școlile unde învățau copiii albi. Dar cele două familii au devenit foarte buni prieteni, după ce copiii de culoare au fost primiți în unitatea de învățământ.

„Într-o zi, Coretta Scott King a sunat-o pe mama și a întrebat-o dacă copiii ei ar putea fi primiți la școală pentru că întâmpină dificultăți în găsirea unui loc în care să fie primiți, iar mama mea i-a spus: sigur, veniți”, a povestit actrița.

Nu este pentru prima dată când Frumușica aduce în discuție rasismul.

Potrivit Los Angeles Times, Julia a vorbit și despre perioada petrecută la filmările „Sleeping with the Enemy”, în Abbeville, Carolina de Sud. Ea a catalogat acel oraș drept „incredibil de rasist”, ba chiar „iadul pe pământ”, amintind de momentul în care un prieten bun, de culoare, nu a fost lăsat să intre într-un restaurant.