Showbiz

Julia Roberts, salvată de George Clooney și familia sa „de singurătatea și disperarea completă”. VIDEO

Julia Roberts, salvată de George Clooney și familia sa „de singurătatea și disperarea completă”. VIDEO

Julia Roberts și George Clooney se reunesc în viitorul film “Ticket to Paradise”, care a fost filmat în Australia. Prieteni de multă vreme, ei s-au trezit blocați în timpul filmărilor într-o “bulă pandemică”, iar Roberts a vorbit recent despre modul în care familia Clooney a „salvat-o” în timpul filmărilor.

“Ticket to Paradise”. Julia Roberts salvată de George Clooney și familia sa „de singurătatea și disperarea completă”. VIDEO

Într-un interviu pentru New York Times, citat de Deadline, Roberts și Clooney au vorbit despre noua lor colaborare, după ce au jucat împreună în filme precum “Ocean’s Eleven” și “Money Monster”.

În timpul filmărilor pentru “Ticket to Paradise”, Roberts a locuit singură într-o casă, în timp ce George Clooney, soția sa, Amal, și copiii lor au stat într-o locuință din apropiere.

„Am început filmările în insula Hamilton, cu toate aceste păsări sălbatice, iar Julia avea casa chiar mai jos de Amal, de mine și de copii”, a explicat Clooney. „Ieșeam dimineața devreme și spuneam ‘Caa-caa’, iar Julia ieșea și spunea ‘Caa-caa’. Și apoi îi aduceam o ceașcă de cafea. Ea a fost mătușa Juju pentru copiii mei”.

Roberts a explicat apoi: „Familia Clooney m-a salvat de singurătatea și disperarea completă. Eram într-o bulă și este cea mai lungă perioadă în care am fost vreodată departe de familia mea. Nu cred că am mai petrecut atât de mult timp singură de când aveam 25 de ani”.

Lungmetrajul “Ticket to Paradise” a suferit întârzieri în producție la începutul anului, din cauza COVID-19

Starul filmului “Pretty Woman” a dezvăluit că „în preajma zilei a 11-a”, Clooney a început să „o ia puțin razna”, în timp ce toți erau în carantina impusă la sosirea în Australia. Clooney a spus: „de aceea s-a inventat alcoolul”, iar Roberts a adăugat, „sau prăjiturile cu ciocolată”.

Lungmetrajul “Ticket to Paradise” a suferit întârzieri în producție la începutul anului 2022, deoarece numărul cazurilor de COVID-19 a crescut în Australia. Mai mulți membri ai echipei de filmare și din distribuție s-au îmbolnăvit, iar cele două staruri americane au plecat acasă pentru a depăși momentul.

Filmul regizat de Ol Parker îi are în rolurile principale pe Roberts și Clooney, un cuplu divorțat care călătorește în Bali pentru a o împiedica pe fiica sa să facă aceeași greșeală pe care cei doi au făcut-o în urmă cu 25 de ani.

De asemenea, din distribuție fac parte Billie Lourd, Kaitlyn Dever și Lily Lucas Bravo.

“Ticket to Paradise” va avea premiera în cinematografe pe 21 octombrie.