Info Actual > Showbiz > Jurnalist celebru care a tăiat aripile formației Holograf. Nimeni nu se gândea la el
Showbiz

Jurnalist celebru care a tăiat aripile formației Holograf. Nimeni nu se gândea la el

Jurnalist celebru care a tăiat aripile formației Holograf. Nimeni nu se gândea la el

Situaţia artiştilor români a devenit incertă în ultimul timp, în condiţiile în care pandemia, alături de măsurile de distanţare socială, au pus pe bară aproape întreaga industrie muzicală, și nu numai. În contextul actual, principala sursă de venit pentru o bună parte din artiştii români s-au îndreptat către spaţiul online, TV sau la radio.

În această situație critică se află și formația Holograf. Invitat la Evz Play, Dan Bittman a spus cum se descurcă formația din punct de vedere financiar.

Amintim faptul că în luna septembrie a anului trecut, Moise Guran a revenit la Europa FM ca realizator de emisiune rock. Atunci formația Holograf a fost eliminată de la acel post de radio. Iar solistul trupei Holograf, Dan Bittman, a făcut mai multe declarații pe acest subiect controversat.

Bittman: „Era Moise Guran. Eu pe el îl bănuiesc…”

„Primim niște drepturi de autor ca Holograf. Avem piese care încă mai sunt difuzate, în afară de un post care nu vrea să ne mai difuzeze în playlist. Europa FM ne-a scos definitiv. Am ieșit de acolo, nu ne mai vor, suntem cu X. Se supărase domnul acela, avea o emisiune de prânz, era Moise Guran. Eu pe el îl bănuiesc, dacă nu sunt alți șefi”, a conchis Dan Bittman în exclusivitate pentru Evz Play.

Puteți vedea interviul integral în înregistrarea video de mai jos: