Info Actual

Info Actual > Showbiz > Jurnalistă celebră: „Încă nu știu dacă îmi place ceea ce fac sau nu”
Showbiz

Jurnalistă celebră: „Încă nu știu dacă îmi place ceea ce fac sau nu”

Jurnalistă celebră: „Încă nu știu dacă îmi place ceea ce fac sau nu”

Jurnalistă celebră: „Încă nu știu dacă îmi place ceea ce fac sau nu”. Andreea Crețulescu, realizatoarea și moderatoarea emisiunii “România la Raport”, de pe România TV, a declarat recent că nu știe dacă îi place meseria de jurnalist.

Aceasta i-a mărturisit lui Mirel Curea, în emisiunea „Dosare de presă”, pe evz.ro, că a ajuns în presă dintr-o întâmplare. Deoarece, în 1994, familia sa a trecut prin momente dificile, ea a fost nevoită să se angajeze, imediat după ce a terminta liceul.

„Perioada asta de tranziție (de după Revoluție, n.e.) a generat mari schimbări în familie. Eu provin dintr-o familie normală, dar care până în 1993-1994, m-au cam ținut în puf. Erau niște oameni normali, dar fiind singură la părinți, eram cam ruptă de realitate. Dar în ăia 3 ani s-a cam rupt filmul, s-au simțit anumite lipsuri. A trebuit să mă apuc să fac lucruri. A fost bulversant, pentru că am fost ceea ce se numește o tocilară. Am încercat să mă adaptez”, a povestit jurnalista.

Andreea Crețulescu a recunoscut, cu sinceritate, că încă nu și-a dat seama dacă îi place ceea ce face. „Presa pentru mine a fost o întâmplare. Nici acum nu știu dacă-mi place sau nu. Dacă am vreun talent sau nu, în sensul ăsta. Dar așa s-a întâmplat atunci. Și am ținut cu dinții să performez, pentru că, în primul rând aveam nevoie să mă susțin pe mine, să susțin familia și să mă adaptez la o lume care pentru mine era total, dar total nouă.”