Info Actual

Info Actual > Showbiz > Kamara, bucurie fără margini. Ce se întâmplă cu fiul său?
Showbiz

Kamara, bucurie fără margini. Ce se întâmplă cu fiul său?

Kamara, bucurie fără margini. Ce se întâmplă cu fiul său?

Kamara, bucurie fără margini. Ce se întâmplă cu fiul său? Cântărețul a împărtățit prietenilor din mediul online motivul său de fericire. Se pare că a acesta a reușit să strângă o parte din banii de care are nevoie pentru a continua tratamentele fiului său, Leon.

”Bună dimineața, Lume Frumoasă. Până acum, s-au adunat 10% din banii necesari pentru operațiile lui Leon. Vă mulțumim. Campania continua până pe 6 Mai ❤❤❤”, a ascris Kamara Ghedi pe pagina sa de Facebook. Tot aici, acesta a demarat și campania de strângere de fonduri.

Kamara Ghedi a demarat campania de strângere de fonduri în mediul online, pentru a completa tratamentul al fiului său. Leon este diagnosticat cu tetrapareză spastică. Potrivit spuselor lui Kamara, Leon a făcut progrese după intervențiile din Turcia.

„Leon e un Campion. Un Învingător care a reușit să facă progrese mari în câteva luni, cum nu a reușit în 3 ani. Tratamentele cu Celule Stem, împreună cu Kinetoterapie și cu Ergoterapie, au dat rezultate mari. Acum urmează alți pași: Miofibrotomia la Barcelona, la Clinica Essentis, și apoi Rizotomia Dorsală în Statele Unite, la Doctorul Park.

Vom face tot ce ne stă în putință încât Leon să meargă pe picioarele lui cu Voia Bunului Dumnezeu. A ști să fii om înseamnă, mai întâi de toate, să te uiți în jurul tău și să faci atât bine cât poți. A face bine e o filosofie de viață”, a scris Kamara pe Facebook.