Info Actual

Info Actual > Showbiz > Karina și Andrei de la Survivor au planuri mari. „Este o relație puternică”
Showbiz

Karina și Andrei de la Survivor au planuri mari. „Este o relație puternică”

Karina și Andrei de la Survivor au planuri mari. „Este o relație puternică”

Karina și Andrei de la Survivor au planuri mari. „Este o relație puternică”. Povestea de dragoste dintre Karina și Andrei a devenit cunoscută de toată țara. Cei mai mulți dintre fanii emisiunii Survivor cred în dragostea celor doi și îi susțin. dar sunt și mulți fani care cred că relația dintre cei doi concurenți nu va rezista în afara competiției.

Proaspăt ieșit de la Survivor, Andrei Ciobanu a fost prezent la emisiunea FanArena, alături de iubita sa, Karina Fetica. Cosmin Cernat, gazda emisiunii, a vrut să afle amănunte despre celebra scenă cu cei doi sub o pătură. Scenă care a stârnit mare vâlvă, atunci când a avut loc.

Fosta concurentă a pus capăt speculațiilor și a lămurit situația.

„Nu am făcut sex la Survivor. Nu cred că într-o competiție de genul ăsta îi arde cuiva de așa ceva, pentru că în primul rând igiena ta e una precară, nu ai cum să te speli. Și, în plus, toți colegii noștri erau lângă noi, e vorba de bun simț.

Noi nici măcar nu ne pupam prea mult de față cu ei, tocmai ca să nu deranjăm, că ei au aveau iubiții acasă”, a povestit Karina, conform wowbiz.

Andrei și Karina au vorbit despre iubirea lor și au spus că sunt hotărâți să rămână împreună.

„Ceea ce vreau să știe toată lumea este că eu sunt un familist convins. Și ăsta a fost primul lucru care ne-a legat. Am o vârstă, îmi doresc din tot sufletul o familie, copii și, dacă ea nu gândea la fel, nu cred că astăzi mai eram împreună. (…) Este o relație puternică, sinceră și asta ne-a legat foarte mult”, a mărturisit Andrei.