Diverse

Kim Kardashian a cumpărat un pandantiv care a fost purtat de Prințesa Diana. E fabulos!

Kim Kardashian a cumpărat un pandantiv care a fost purtat de Prințesa Diana. E fabulos!
Foto vogue/insiderpaper

Vedeta americană de reality show și colosul social media Kim Kardashian a cumpărat Crucea Attallah, pandantivul cu ametist și diamante purtat în mai multe rânduri de prințesa Diana, potrivit casei de licitații Sotheby’s.

Crucea a fost realizată în anii 1920 de bijutierul britanic Garrard și a fost vândută pentru 163.800 de lire sterline (202.300 de dolari) în timpul acțiunii de lichidare „Royal and Noble” a casei de licitații, care a avut loc miercuri, la Londra.

Pandantivul – pe care prințesa Diana l-a purtat în mod special la o gală de caritate din 1987 – a obținut mai mult decât dublul estimării minime de dinaintea licitației, Sotheby’s confirmând că a fost cumpărat de un reprezentant în numele lui Kardashian.

„Bijuteriile deținute sau purtate de regretata Prințesă Diana apar foarte rar pe piață, mai ales o piesă precum Crucea Attallah, care este atât de colorată, îndrăzneață și distinctivă”, a declarat Kristian Spofforth de la Sotheby’s înainte de vânzare.

„Într-o oarecare măsură, acest pandantiv neobișnuit este simbolul încrederii de sine tot mai mari a prințesei în alegerile sale vestimentare și în materie de bijuterii, în acel moment special din viața ei.”

Piesa “îndrăzneață și colorată” a fost realizată cu “ametiste tăiate pătrat și diamante tăiate circular”, cu o greutate totală a diamantelor de aproximativ 5,25 carate.

Pandantivul nu va fi prima piesă din istoria modei care se va intersecta cu Kardashian.

„Canarul de aur”: Sotheby’s dezvăluie un diamant care a bătut recordul în Dubai.

Anul trecut, vedeta de 42 de ani a apărut pe prima pagină a ziarelor pentru că a participat la Met Gala îmbrăcată în aceeași rochie purtată de Marilyn Monroe, atunci când i-a cântat președintelui John F. Kennedy, de ziua lui, în 1962.

Kim Kardashian a fost inițial acuzată că a deteriorat rochia legendei ecranului, dar muzeul Ripley’s Believe It or Not! din Los Angeles, care deține piesa, a negat acuzațiile.