Info Actual > Showbiz > L-a amenințat pe Măruță, însă acum a luat o decizie cu totul neașteptată. Bendeac: De ce am făcut-o? Din AMBIȚIE!
Showbiz

L-a amenințat pe Măruță, însă acum a luat o decizie cu totul neașteptată. Bendeac: De ce am făcut-o? Din AMBIȚIE!

L-a amenințat pe Măruță, însă acum a luat o decizie cu totul neașteptată. Bendeac: De ce am făcut-o? Din AMBIȚIE!

L-a amenințat pe Măruță, însă acum a luat o decizie cu totul neașteptată. Mihai Bendeac a reușit să își scoată fanii din sărite. Aflați din rândurile următoare despre ce e vorba!

În urmă cu două luni, celebrul actor declara că se simte hărțuit de prezentatorul TV. Totul a început după ce acesta l-a invitat pe Mihai Bendeac în podcastul său de pe Youtube.

Din cele relatate de Mihai Bendeac pe Instagram, actorul a fost invitat să participe la podcastul prezentatorului ProTV și a refuzat, asigurându-l pe Măruță că atunci când va hotărî să revină în atenția publicului, îi va comunica.

”M-a invitat acum două luni la podcastul pe care îl realizează, i-am explicat că eu vreau să am apariții foarte rare, și așa mai departe, și că îi promit că, în momentul în care o să simt că vreau să fac un nou podcast, o să fie primul pe care îl anunț, dar nu, deja nu. Deja a ajuns la hărțuire. Te rog eu, nu mă mai suna, nu mă mai hărțui! Lasă-mă în pace, te rog eu! Dacă o să simt nevoia să fac un podcast, jur că pe tine te sun!”, a zis Mihai Bendeac.

”Cătăline, mă duc la poliție, jur, nu glumesc! Îmi pare rău că nu ți-am răspuns în ultimele zile, dar băi, mi s-a făcut frică”, a mai zis Mihai Bendeac.

Se pare că, între timp, Mihai Bendeac a revenit la sentimente mai bune și a luat o decizie cu totul neașteptată. Gestul său i-a dezamăgit profund pe internauți.

“Da. Această fotografie a fost realizată acolo unde bănuiți. Al doilea și ultimul podcast la care am de gând să merg. De ce am făcut-o? Din ambiție. Ce s-a întâmplat? Am băut prea mult în cele 3 ore și am spus multe lucruri pe care vreo rămășită din creierul meu sa le filtreze. Regret? Nu știu…”, a scris Mihai Bendeac pe pagina de Facebook, alături de fotografia din timpul filmărilor cu Cătălin Măruță.

Decizia lui Mihai Bendeac a stârnit un val de critici în mediul online, mai ales la adresa lui Cătălin Măruță.

– “Păcat de ambiția ta! Tocmai cu papagalu’ națiunii ți-ai găsit să-ți faci ambiția? Proastă alegere! Oricum, tu rămâi totuși Mihai Bendeac!”

– “Ai greșit podcast-ul, Mihai! Te aștept să te vad pe la Andi Moisescu, Mihai Bobonete, Morning Glory…”

– “Pfff, fix cu țața satului ți-ai făcut ambiție”

– “Până la urmă tot te-a convins Măruță?!”