Lifestyle

Lacrimi și trădare la Survivor România. Lupta pentru supraviețuire. „Vreau să câștigăm mâncare”

Lacrimi și trădare la Survivor România. Lupta pentru supraviețuire. „Vreau să câștigăm mâncare”

Lupta de la Survivor România nu este doar una pentru a câștiga probele impuse, ci și pentru supraviețuire.

Majda a ajuns la final, iar pentru ea competiția s-a încheiat, urmând să plece acasă.

Cu lacrimi în ochi aceasta și-a luat rămas bun de la colegii săi și le-a dat un ultim sfat.

Votul împotriva Majei era cumva previzibil, deoarece, Jador, preferatul publicului a și spus că va propune eliminarea acesteia.

Majda a primit cele mai puține voturi, iar Roxana Nemeș și Elena Marin rămân în continuare în joc.

Declarațiile Majei la final de drum

După eliminare, Majda a declarat că a rămas cu un gust amar. Se pare că Faimoasa a fost surprinsă de decizia lui Jador de a o propune spre eliminare, având în vedere că cei doi au avut o relație apropiată, artistul declarând în repetate rânduri că o iubește și că o apreciază enorm.

„Săptămâna trecută tot el m-a nominalizat. Pentru prima dată, atunci, a fost așa pe neașteptate, noi am avut o relație destul de strânsă, am fost ca mama lui, ne-am sfătuit. Am deschis mai bine ochii, atâta. Am fost afectată pe moment, dar apoi mi-am revenit. Am fost conștientă că e doar un joc și că pe rând vom pleca acasă. Nu e o tragedie.

Și la prima nominalizare pe care a făcut-o el, cu o săptămână în urmă, a întrebat-o pe Ana în mod direct, pentru că era ușor destabilizată și își dorea să plece. Eu cred că de acum începe Survivor, sincer. Conflictul a escaladat de mult între Zanni și Jador. Acum se va reaprinde, dacă va face cineva un pas greșit, pentru că sunt plini de tensiuni”,  a declarat Majda.

Jador a spus de ce a eliminate-o pe Maja

Deși artistul avea o relație specială cu Faimoasa, se pare că nu a putut să treacă peste performanțele slabe pe care aceasta le-a avut pe traseu.

„O să votez cu Majda, pentru că din punct de vedere sportiv este a doua cea mai slabă fată din echipa asta. Vreau să câștigăm mâncare, fiecare dintre noi are vise. E incorect să votez pe cineva care e bun în competiție și își dă silința pe traseu. Aș fi supărat dacă pleacă Elena Marin, chiar dacă o iubesc mai mult pe Majda. Nu o să votez niciodată în scopuri proprii”, a spus Jador, potrivit cancan.ro