Info Actual > Petclub > Lady Gaga e în stare de șoc: Nu se aștepta să-și piardă câinii într-un mod așa de brutal
Petclub

Lady Gaga e în stare de șoc: Nu se aștepta să-și piardă câinii într-un mod așa de brutal

Lady Gaga e în stare de șoc: Nu se aștepta să-și piardă câinii într-un mod așa de brutal

Buldogul francez este o rasă foarte căutată în Statele Unite. Un pui din această rasă se vinde cu 2.000 de dolari, iar puii care au un istoric excepțional pot ajunge și la 10.000 de dolari. Pentru a face rost de bani, hoții fură animalele de companie ale celor mai vulnerabile persoane. Printre aceștia se numără și Lady Gaga.

Koji și Gustav, doi dintre câinii cântăreței Lady Gaga, au fost furați miercuri seară, iar bărbatul care îi plimba a fost împușcat, potrivit BBC.

Un bărbat l-a împușcat pe bărbatului care plimba câinii, apoi a fugit cu doi dintre cei trei câini din rasa buldog francez.

Lady Gaga e în stare de șoc: Nu se aștepta să-și piardă câinii  într-un mod așa de brutal

Bărbatul împușcat a fost transportat la spital, însă nu se cunosc informații despre starea lui, a confirmat poliția din Los Angels pentru sursa citată.

Pentru a-și recupera cele două animale de companie, Lady Gaga a oferit o recompensă celui care îi returnează câinii, Koji și Gustav. Al treiea câine, Miss Asia, a fugit și a fost recuperat mai târziu de poliție.

Cântăreața, pe numele său real Stefani Germanotta, nu se afla în locuința sa din Los Angeles, ci la Roma, pentru filmarea unei pelicule de Ridley Scott.

Purtătorul ei de cuvânt a declarat că orice persoană care are informații despre locul în care se află câinii poate trimite un e-mail, “fără întrebări suplimentare”.

Oamenii legii au confirmat că au “un posibil suspect” care a fost văzut fugind de la fața locului într-o mașină albă.

Nu se știe cu exactitate dacă atacul a fost direcționat în mod clar către câinii lui Lady Gaga.