Info Actual

Info Actual > Showbiz > Larisa Iordache s-a vaccinat împotriva coronavirusului! Ce a transmis sportiva imediat după imunizare
Showbiz

Larisa Iordache s-a vaccinat împotriva coronavirusului! Ce a transmis sportiva imediat după imunizare

Larisa Iordache s-a vaccinat împotriva coronavirusului! Ce a transmis sportiva imediat după imunizare

Cea mai medaliată gimnastă româncă, Larisa Iordache, a transmis un mesaj după ce s-a imunizat împotriva coronavirusului. Aceasta a mărturisit că nu se aștepta să fie atât de ușor.

Larisa Iordache s-a vaccinat împotriva coronavirusului

La Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” a început campania de vaccinare împotriva coronavirusului, a sportivilor din loturile naționale ale României. Înotătorii şi săritorii în apă au fost primii sportivi pe care echipa medicală a COSR i-a programat saptamâna trecută la vaccinare. Rândul gimnastei Larisa Iordache a fost în prima zi a acestei săptămâni, mai exact pe data de 22 februarie. Apoi, la vaccinare au trecut și antrenorii Lăcrămioara şi Cristian Moldovan.

COSR a făcut, imediat, anunțul. „Larisa se află în plină pregătire pentru concursul de calificare la JO Tokyo 2020, competiţia europeană de la Basel, din aprilie. Vaccinul de la finalul zilei, şi ea, şi antrenorii! Succes, Larisa! Încredere, Team Romania te aşteaptă în echipă! Tot azi au fost vaccinate persoane din staff-ul naţionalelor de fotbal şi a lotului olimpic de judo. Echipa medicală a COSR va continua să înscrie componenţii loturilor olimpice la vaccinare”, a anunţat COSR.

Larisa Iordache, cea mai medaliată gimnastă româncă, a mărturisit cum a decurs imunizarea împotrva viruului ucigaș din China.

„Primul vaccin impotriva COVID-19 a fost mai ușor decât credeam. Cele 15 minute au trecut , iar acum pot merge liniștită la antrenament”, a spus Larisa Iordache, potrivit România TV.