Info Actual

Info Actual > Diverse > Larisa și Alin Oprea, divorț la notar eșuat. „Să faci așa ceva la vârsta asta…”
Diverse

Larisa și Alin Oprea, divorț la notar eșuat. „Să faci așa ceva la vârsta asta…”

Larisa și Alin Oprea, divorț la notar eșuat. „Să faci așa ceva la vârsta asta...”

Larisa și Alin Oprea, divorț la notar eșuat. „Să faci așa ceva la vârsta asta…”

După ce zvonul că Alin și Larisa Oprea urmează să divorțeze a explodat în presa din România,acesta a devenit realitate. Pe 13 august, cei doi s-au prezentat la un notar, pentru a pune capăt mariajului lor de 23 de ani. Larisa a fost însoțită și de cei doi copii, care au refuzat să vorbească cu tatăl lor.

Conform Click!, cei doi soți au stat în camere separate. Fiecare dintre copii a vorbit cu Alin în prezența avocatului și notarului, apoi cei doi foști soți și-au tranșat averea adunată în cele două decenii de căsnicie. Ce s-a aflat sigur, a fost faptul că Alin refuză să-i permită Larisei să păstreze numele de Opreadupă divorț. Prin urmare, cei doi vor tranșa lucrurile în fața unui judecător.

„Nu e deloc ușor. Sunt multe de spus, sunt înmărmurită de modul în care a ales să ne trădeze atâția ani. Am asistat la o piesă de teatru și nu îl recunosc pe bărbatul cu care mi-am petrecut 23 de ani din viață. Păcat.

Mi-e rușine doar de copiii noștri. Să faci așa ceva la vârsta asta…”, a spus Larisa Oprea.

Soția, încă, a solistului de la Talisman a refuzat să mai facă vreo declarație.

După câte se pare Larisa a rămas cu casa în care au locuit cu toții și cu cei doi copii. Alin, pe cealaltă parte, a rămas cu dragostea și cu libertatea. După câte se pare, în cazul lui Alin criza bărbatului de 40 de ani s-a produs la timp, încât să nu devină criza bărbatului de 50 de ani.

Alin Oprea a refuzat să facă vreo declarație pe această temă.

„Aștept să treacă postul Sfintei Mării și voi vorbi atunci”, a spus acesta în urmă cu câteva zile.