Lifestyle

Larry King, dărâmat de o dramă cumplită. „Niciun părinte nu ar trebui îşi îngroape copilul”

Larry King, dărâmat de o dramă cumplită. „Niciun părinte nu ar trebui îşi îngroape copilul”

Larry King, dărâmat de o dramă cumplită. „Niciun părinte nu ar trebui îşi îngroape copilul”.

Cunoscutul moderator american Larry King trece prin momente dramatice. King, în vârstă de 86 de ani, este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai mari intervievatori din Statele Unite și este încă activ în viața publică.

Pe 22 august, însă, acesta a dezvăluit pe pagina sa de Facebook că doi dintre copiii săi au murit la o distanță de doar câteva săptămâni. Moartea celor noi nu are nicio legătură cu pandemia de coronavirus, după cum s-a speculat.

Fiul lui, Andy King, avea 65 de ani și a murit subit în urma unui atac de cord la finalul lui iulie. Chaia King, în vârstă de 52 de ani, a murit în cursul acestei săptămâni, „la scurt timp după ce a fost diagnosticată cu cancer”, a scris Larry King pe pagina sa de Facebook.

Heartbroken Larry King confirms causes of death as 2 of his ...

„Ambii erau oameni buni, cu suflet mare şi li se va duce lipsa. Pierderea lor m-a dărâmat. Niciun părinte nu ar trebui îşi îngroape copilul. Eu şi familia mea vă mulţumim pentru mesaje. În acest moment, avem nevoie de timp pentru a ne vindeca”, a mai spus el, notează CNN.

Ambii copii erau ai lui King cu Alene Atkins. Cuplul s-a căsătorit mai întâi în 1961, pentru a divorţa, a se recăsători din nou în 1967 şi a divorţa din nou în 1971. Atkins a murit în 2017. Larry King și fiica sa, Chaia, au scris o carte în 1997 împreună, „Daddy Day, Daughter Day”, în care povestesc experienţele prin care au trecut în urma divorţului.

Larry King a fost gazda emiunii „Larry King Live”, la postul CNN, din 1985 până în 2010. Acum, el are emisiunea „Larry King Now”, la postul Ora TV.
King a suferit o intervenţie pe cord, în 2019, după ce a simţit dureri în piept. Tot în 2019, el a divorţat de Shawn Southwick. El mai are alţi patru copii biologici din alte căsnicii, dar şi unul vitreg.

Larry King's children Andy and Chaia die just weeks apart

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *