Info Actual

Info Actual > Showbiz > Laura Cosoi, mândră de corpul său. „Niciodată nu m-am simțit mai feminină”
Showbiz

Laura Cosoi, mândră de corpul său. „Niciodată nu m-am simțit mai feminină”

Laura Cosoi, mândră de corpul său. „Niciodată nu m-am simțit mai feminină”

Laura Cosoi, mândră de corpul său. „Niciodată nu m-am simțit mai feminină”. Laura Cosoi este una dintre actrițele cunoscute pentru trupul fără de cusur și despre grija acordată corpului său. Însărcinată pentru a doua oară, actrița și-a surpins fanii cu o fotografie „fără filtru”.

37Laura Cosoi a postat pe pagina sa de Instagram o imagine în care apare în lenjerie intimă, cu burtica de gravidă la vedere. Vedeta vorbește despre schimbările prin care trece corpul său. Actrița mărturisește că acceptă schimbările prin care trece și se declară binecuvântată pentru că poate aduce o nouă viață în această lume.

„În curând mămică pentru a doua oară… Fotografia este făcută dimineață, când descopeream în oglindă câte schimbări aduce o sarcină corpului meu. Nu m-am preocupat niciodată de kg luate pe timpul sarcinii.

Pentru că întotdeuna am pus pe primul plan sănătatea bebelușului, dar și a mea. Nu mai am tonusul de altădată, șoldurile s-au lățit, sânii au căpătat volum serios, pielea se intinde la maxim, dar niciodată nu m-am simțit mai feminină și mai împlinită ca în această perioadă.

Am intrat în cea de-a 25-a săptămână de sarcină și mă minunez în fiecare zi de miracolul ce crește în mine! ❣️ #acasa #jurnaldesarcina #momtobe #babygirl #6monthspregnant #nofilter”, a fost mesajul Laurei Cosoi.