Info Actual

Info Actual > Showbiz > Laura Lavric a câștigat procesul cu sora sa. Câți bani trebuie să primească?
Showbiz

Laura Lavric a câștigat procesul cu sora sa. Câți bani trebuie să primească?

Laura Lavric a câștigat procesul cu sora sa. Câți bani trebuie să primească?

Laura Lavric a câștigat procesul cu sora sa. Câți bani trebuie să primească? Laura Lavric și Ecaterina Lavric sunt surori, dar și-au aruncat, greu de iertat. Din 2013, interpreta de muzică populară își caută dreptatea prin tribunale. În 2019, Laura Lavric a vrut să-și dea sora în urmărire internațională pentru a lua de la ea banii care i se cuvin.

227Deși inițial, artista ceruse daune de sute de mii de euro, judecătorii au stabilit o sumă mult mai mică, de 10.000 de euro. Ecaterina locuiește în Canada, însă, și nu a putut fi executată silit. Astfel că artista de muzică populară a apelat la un avocat și a cerut sa se facă toate demersurile necesare ca sora sa să îi plătească datoria.

„Am iertat, dar n-am uitat. Și în viața mea nu îmi mai trebuie pentru că este un om periculos. Să faci așa, să ștergi pe jos cu sora ta și apoi să cauți iertare, nu se face așa ceva. Sunt lucruri care se pot ierta și care nu se pot ierta.

Mi-a terfelit atâția ani de muncă și vorbele grele pe care a putut să le spună. Cum să inventezi și să spui așa ceva? Am suferit un șoc și m-am trezit cu pete albe pe față atunci când am văzut ce spunea la televizor” spunea Laura Lavric, în urmă cu ceva timp, pentru Antena Stars.

Să nu mă mai considere niciodată sora ei. Este duşmanul meu, nu sora mea”, a mai spus interpreta de muzică populară.

De ce s-au certat cele două surori?

Ecaterina Lavric a și-a acuzat sora mai celebră că, începutul anilor 90’, când cânta într-un restaurant din New York, întreținea relații sexuale cu numeroși bărbați contra unor sume de bani și a unor bijuterii.

“Ea cânta într-un local românesc din New York, iar după ce termina reprezentația se ducea când cu unul, când cu altul contra banilor sau accepta să primească și haine sau parfumuri. Ăsta a fost și motivul pentru care s-a despărțit de primul soț. A aflat de preocupările ei și a lăsat-o. Asta e adevărata Laura Lavric,” a spus aceasta.

Laura Lavric a dat-o în judecată pe Ecaterina pentru calomnie. Procesul a fost câștigat de artistă, motiv pentru care sora sa trebuia să îi plătească despăgubiri de 10.000 de euro.