Lifestyle

Laurențiu Reghecampf a început cu stângul noul contract. „Dați vina pe mine!”

Laurențiu Reghecampf a început cu stângul noul contract. „Dați vina pe mine!”
Arhivă

„Dați vina pe mine, aveți acest drept!”, a spus proaspătul antrenor român de la Neftchi Baku, după ce echipa lui a pierdut în prima partidă din turul 2 preliminar al Europa Conference League.

Laurențiu Reghecampf și-a asumat responsabilitatea pentru eșecul de la debutul pe banca echipei sale. Neftchi Baku a pierdut cu 2-0 partida cu Aris Limassol, din turul 2 preliminar al Europa Conference League, iar antrenorul român le-a luat apărarea fotbaliștilor săi.

În conferința de presă susținută după partidă, prima de când se află la cârma acestei echipe, Reghecampf a spus că își dorește să câștige titlul în Azerbaijan, dar vrea să aibă și un drum cât mai lung în cupele europene.

„Trebuie să luptăm mai mult și să facem sacrificii”

„Felicitări celor de la Aris, au câștigat cu 2-0, dar mai este un meci și sunt sigur că alături de fani și cu o altă atitudine vom da totul pentru a reveni. Trebuie să avem o altă atitudine, să luptăm mai mult și să facem sacrificii. Asta le voi spune jucătorilor în fiecare zi. V-am spus încă de dinainte că nu va fi un meci ușor. Trebuie să așezăm lucrurile, de aceea am precizat că vom folosi acest rezultat negativ pentru a construi ceva puternic și pentru a vedea unde am greșit. Sunt aici, în fața voastră, și mereu îmi voi apăra jucătorii. Dacă vreți să dați vina pe cineva, dați vina pe mine, aveți acest drept”, a spus Laurențiu Reghecampf, conform impact.ro.

Antrenorul român le-a promis fanilor lui Nefci Baku că echipa va avea o prestație mult mai bună în retur și că va face tot posibilul să-și califice echipa. De asemenea, le-a explicat și ce greșeli a văzut el de pe banca tehnică.

Trebuie să ne revenim și să încercăm să ne calificăm”

„Nu sunt mulțumit de începutul reprizei a doua, nu am avut niciun fel de reacție. În prima repriză, ei au avut o ocazie mare, au nimerit bara, dar și noi am avut două-trei șanse importante de a marca. E greu acum să fac o analiză, suntem imediat după meci. Le-am spus deja jucătorilor că va trebuie să pregătim jocul mult mai bine. Trebuie să facem asta pentru fani, pentru club și pentru noi. Trebuie să ne revenim și să încercăm să ne calificăm”a mai spus în conferința de presă Reghecampf.