Actual Showbiz

Laurențiu Reghecampf în ”al nouălea cer”. Este tată de băiat a treia oară și a ales un nume frumos micuțului

Laurențiu Reghecampf în ”al nouălea cer”. Este tată de băiat a treia oară și a ales un nume frumos micuțului

La un spital privat din București, Corina Caciuc a adus pe lume cel de-al treilea băiat al lui Reghecampf.  Mama micuțului a născut pe cale naturală, după ce sarcina a ajuns la termen.

Laurențiu Reghecampf în ”al nouălea cer”. Este tată de băiat a treia oară

Laurențiu Reghecampf a ales un nume care să înceapă tot cu L, la fel ca și în cazul său, dar și a celorlalți doi fii ai săi: Luca și Laurențiu jr., se arată în știrea caldă a retetesivedete.ro. Numele ales pentru ce-l de-al treilea fiu este Liam. Numele de baiat „Liam” este la origine un nume irlandez, folosit astazi foarte des de englezi, și are semnificatia de protector neinfricat, se arată pe siteurile de specialitate.

La toate interviurile, Laurențiu spune că își iubește foarte mult copiii, astfel încât a vrut să demonstreze aceasta și în ziua cea mare pentru el, când a devenit încă o dată tată de băiat. Acest sentiment profund al lui a vrut să îl împărtășască lumii, încă o dată, printr-un mesaj emoționant, postat pe pagina sa de socializare.

Astăzi dimineața a venit pe lume Frățiorul vostru Liam! Va iubește tata”, a anunțat Laurențiu Reghecampf în această dimineață, la ora 7.44. Antrenorul de la U Craiova a adăugat la mesajul lu și o fotografie cu cei doi fii ai săi, cel din prima căsătorie, Luca Reghecampf, dar și cel din căsnicia cu Anamaria, Laurențiu Jr., alintat „Bebeto”.

Și pentru că este ziua lor fericită, vom face referire numai la cei doi proaspăt părinți, lăsând la o parte, intrigile și scandalurile iscate de divorțul Laurențiu versus Ana-Maria Prodan.

Despre Corina, mama copilului lui, Laurențiu spunea că ea ”este femeia lângă care simt că sunt iubit. Mă împlinește”, cu ocazia unui pictorial realizat de revista Fanatik.

La rândul ei, Corina a răspuns presei : „Mă bucur de iubirea la care sunt părtașă și le doresc și altora să trăiască asemenea povești intense”.

Fiecare om își trăiește viața așa cum crede el de cuviință. Așa se întâmplă și în cazul celor doi. Liberul arbitru, alegerea, dorința de a fi fericit, sunt doar trei motive principale pentru care unii oameni, câteodată, se despart.