Diverse

Laurențiu Reghecampf făcea bășcălie de Cornel Dinu când îl lua la întrebări Anamaria Prodan despre blaturi

Laurențiu Reghecampf făcea bășcălie de Cornel Dinu când îl lua la întrebări Anamaria Prodan despre blaturi

Anamaria Prodan a făcut totul pentru Laurențiu Reghecampf și a avut încredere oarbă în el. Niciodată nu s-a gândit că bărbatul vieții ei o va trăda și l-a învățat totdeauna să fie demn în meseria pe care o are. De aceea a rămas surprinsă când a auzit de acuzațiile de trucare de meciuri la pariuri care au fost puse pe umerii lui Laurențiu Reghecampf în timpul în care acesta activa ca fotbalist.

Într-un interviu pentru GSP Live, Anamaria Prodan a povestit ce îi spunea Reghe când Cornel Dinu vorbea despre ajutorul pe care i l-a acordat. “Când Cornel Dinu spunea: „Eu te-am scos cu mâna mea”, eu îl întrebam: „Mă, e adevărat?” Iar Reghecampf zicea: „Nuuu, e nebun. Nu vezi că e senil?”, a declarat Anamaria Prodan la GSP Live.

„M-am păcălit, asta a fost. Vina mea că nu am verificat”

Deși a susținut mereu că nu a avut nici o legătură cu pariurile, presa susține că poliția germană i-a găsit în hotel cont de pariuri. „Eu nu știu, nu l-am urmărit niciodată. Nici când pleca cu băieții din fotbal, nici când pleca în străinătate. Când vorbea la telefon în casă, eu plecam. Aveam încredere oarbă. M-am păcălit, asta a fost. Vina mea că nu am verificat”, a răspuns Anamaria Prodan.

„Reghecampf m-a sunat din Spania să mă roage dacă cunosc în spațiul iugoslav”

Cu doi ani în urmă, invitat la „Prietenii lui Ovidiu”, Cornel Dinu a vorbit despre pariurile pe care le-a făcut Reghecampf la meciul de Bundesliga Bayern – Cottbus.

„Reghecampf m-a sunat din Spania să mă roage dacă cunosc în spațiul iugoslav… Dacă-l cunosc pe Mile Jerkovici, pentru că la un meci unde juca și Miriuță și juca și Reghecampf, la echipa lor la Cottbus, au jucat un meci cu Bayern.

Sârbii care controlau și pariurile în Europa, cu niște băieți pe care fără să vreau îi știam, printre care și acest Mile Jerkovici. El fusese președintele lui Vojvodina Novi Sad și era din anturajul lui Arkan, prietenul meu, care se ocupa cu așa zisele pariuri.

“A venit ăla și l-a amenințat să dea banii înapoi”

S-a dus cu bani la băieții ăștia și le-a zis: «Bă, băieți dacă se termină 3-0 aveți 200.000 de mărci!». Din păcate spre final s-a făcut 3-1, se pare cu contribuția lui Reghecampf, care a executat un penalty și nu mai apăreau banii. Săracul Iulian Chiriță mi-a spus: «A venit ălă și l-a amenințat să dea banii înapoi». Cunoscându-l pe Jerkovici i-am dat un telefon și i-am mai cerut o păsuire de vreo 12 ore”.

„Nu trebuia să ajungă aici, dar era obișnuit cu practicile din România, dădeai, luai și plecai cu banii”

„Ca să vină cu banii că nu e ca la noi, în România. Acolo, ferească Dumnezeu!, dacă nu ești de cuvânt de trezești în rigolă. Lucrurile astea au fost dezbătute la timpul respectiv. Nu regret că am făcut un bine, că am salvat un compatriot de o tentație de care trebuia să scape!

Nu trebuia să ajungă aici, dar era obișnuit cu practicile din România, dădeai, luai și plecai cu banii. Cu sârbii era mai greu! Cel pe care l-am ajutat, a fost și un proces, au fost și martori, toți au confirmat versiunea mea!”, a povestit Cornel Dinu în 2020.