Info Actual

Info Actual > Diverse > Leacul minune antiîmbătrânire folosit de Kate Middleton. Adio, ten imperfect
Diverse

Leacul minune antiîmbătrânire folosit de Kate Middleton. Adio, ten imperfect

Leacul minune antiîmbătrânire folosit de Kate Middleton. Adio, ten imperfect

Leacul minune antiîmbătrânire folosit de Kate Middleton! Măceșele sunt super-fructele care fac minuni în organism. Numit și trandafir sălbatic, fructele măceșului pot fi folosite sub formă de pulbere, ceai, vin. Extragerea uleiului din semințele acestor fructe este benefic pentru ten.

Staruri precum Kate Middleton, soția Prințului William, sau Miranda Kerr, un fotomodel australian, care de la vârsta de 13 ani a început să pozeze ca model, au dezvăluit că folosesc uleiul de măceșe pentru a-și hidrata tenul.

Semințele de măceșe sunt bogate în grăsimi polinesaturate, care hidratează pielea și o protejează de factori care duc la inflamație, precum razele UV sau poluarea.

De asemenea, în cazul în care ai probleme cu greutatea, măceșele au efect diuretic și laxativ. Din acest motiv, infuzia din aceste fructe, dacă se consumă trei căni pe zi, poate deveni un aliat în lupta cu kilogramele în plus, fiind totodată benefică şi în afecțiunile renale sau în caz de constipație, potrivit doctorulzilei.ro.

Măceşele, sursă de vitamina C

Măceșele sunt apreciate în toată lume pentru că întăresc sistemul imunitar și curăță sângele.

Un alt beneficiu uimitor al măceșelor este că îți întăresc sistemul imunitar. Datorită conținutului ridicat de vitamina C și multe alte vitamine și minerale, măceșele contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar.

Nu uita de ceaiul de măceșe. El este un aliat important în lupta cu răceala și gripa în sezonul rece, fiind în același timp și un adevărat deliciu.