Info Actual > Ezoteric > Leacuri împotriva blestemelor și deochiului. Se pun în apa pentru baie
Ezoteric

Leacuri împotriva blestemelor și deochiului. Se pun în apa pentru baie

Leacuri împotriva blestemelor și deochiului. Se pun în apa pentru baie

Fie că este rostit în glumă sau în serios, blestemul poate produce efecte atât asupra celui care-l spune, cât şi asupra celui care este vizat de el. Teologii consideră că cei care recurg la astfel de practici fac un mare păcat. De la banalul „mâncate-ar…” sau „arzăte-ar focul…”, spuse de multe ori în glumă, la blesteme grave în care se invocă nenorociri care ajung până la moarte, blestemele sunt mijloace des întâlnite de a provoca răul cuiva. Teologii bisericii atenţionează că astfel de practici sunt un păcat, chiar dacă le săvârşesc de multe ori chiar şi preoţii.

Lidia Fecioru știe cum se rup blestemele

Lidia Fecioru a dat rețeta unui leac pentru îndepărtarea deochiului şi a blestemelor. Cunoscuta bioenergoterapeută a explicat că din  rostopască se face o infuzie care se toarnă apoi în apa pentru baie.

Lidia Fecioru a vorbit sâmbătă seară, la emisiunea Adevăruri ascunse, despre rostopască și beneficiile ei, și cum putem face din ceaiul din această plantă un leac pentru deochi și un talisman împotriva blestemelor.

Secretele apei descântate

„Se pune cam 100 g. plantă la 3 litri de apă şi se prepară cum se face un ceai. După 10 minute, se strecoară şi se toarnă în cadă, în apa în care facem baie. Dar când apa de pe foc fierbe, e bine să-i vorbim, să descântăm. Şi zicem ce vrem noi să se îndeplinească, pentru că apa reţine informaţia şi ce vom spune noi acelei ape pe care o descântam aia se va întâmpla.

Ceaiul acela îl punem în cadă plină cu apă şi facem baie. Ne va îndepărta de deochi, energie negativă cu informaţii negative. După baie, nu vorbim cu nimeni, ca planta să “lucreze”. După baie, ne îmbrăcăm bine şi stăm în pat, să nu vorbim cu nimeni, să avem un moment de linişte, ca ea să aibă timp să lucreze”, a explicat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru,

Lidia Fecioru spune că planta „e bună şi când bebeluşii au probleme cu pielea, mai ales după naştere. Se toarnă 100 de infuzie la cada lor cu apă şi se face baia”, potrivit stiridiaspora.ro