Info Actual

Info Actual > Showbiz > Legatura dintre Mirela Vaida si Vulpita. Antena 1, in stare de SOC!
Showbiz

Legatura dintre Mirela Vaida si Vulpita. Antena 1, in stare de SOC!

Legatura dintre Mirela Vaida si Vulpita. Antena 1, in stare de SOC!

Legatura dintre Mirela Vaida si Vulpita! Pentru ca familia Stegaru este nelipsita din emisiunea Acces Direct, Nelson Mondialu a rupt tacerea si ar fi gasit explicatia prezentei constante a cuplului in cadrul show-ului.

Potrivit lui Nelson Mondialu’, Veronica Stegaru și Mirela Vaida, crainica emisiunii, ar fi verișoare îndepărtate, de aici și prezențele constante ale Vulpiței în platoul Antenei 1. Nelson Mondialu’ a făcut dezvăluirea pe canalul său de Youtube.

Legatura dintre Mirela Vaida si Vulpita: “Ați înțeles ce vreau să scot în evidență?”

„Am intrat ca să vă zic ceva ce nu știe lumea. O să se afle, dar eu am aflat înainte. Supriza secolului 21. Știe tata Nelson Mondialu! Mirela Vaida, verișoară cu cine? Cu Veronica din Blăgești! Băi, oameni! Auziți aici! Mirela Vaida e neam cu Vulpița! Ați înțeles ce vreau să scot în evidență? Verișoare mai îndepărtate”, a dezvăluit Nelson Mondialu’ în vlog-ul său.

Nelson a mai precizat că „sursele” lui sunt din Blăgești, județul Vaslui, și astfel a aflat că Mirela Vaida și Veronica Stegaru sunt rude.

“Așteptăm să vedem când recunoști și tu. Am primit informații de la Blăgești!”

„Se trage din neam, de cântăreț. Așteptăm să vedem când recunoști și tu. Am primit informații de la Blăgești!”, a încheiat Nelson, scrie Cancan.