Info Actual > Diverse > Leonard Doroftei, detalii din izolare. Ce face fostul pugilist român
Diverse

Leonard Doroftei, detalii din izolare. Ce face fostul pugilist român

Leonard Doroftei, detalii din izolare. Ce face fostul pugilist român

Din cauza epidemiei de coronavirs, Leonard Doroftei, fost pugilist român care s-a stabilit în Canada vara trecută, a fost nevoit să își oprească activitatea și să se izoleze la domiciliu.

Aflat în pauză de muncă, Leonard Doroftei  a acordat un interviu pentrtu gsp.ro în care a vorbit despre perioada pe care o trăiește în carantină.  Fostul pugilist român petrece foarte mult timp în casă și iese doar atunci când este cazul să facă unele cumpărături.

Leonard Doroftei, detalii din izolare: fac 2, 3 flotări, să nu se umfle mușchiul prea tare

„Sunt în casă de 10 zile, mai fac 2, 3 flotări, să nu se umfle mușchiul prea tare. Fac o fântână în curte, îmi mai fac de lucru. Începe din zi în zi să fie mai rău. Nici nu ai idee ce să mai zici. Aseară, după 10 zile, am ieșit afară să cumpăr niște pâine. În magazin era dezinfectant peste tot. Când intri te speli, oamenii țin distanță și la rând, la cumpărături. Te simți ca în basmele cu Harap Alb. Armata chiar nu am văzut. Nu știu dacă sunt amenzi, v-am zis că nu am ieșit. Aș fi vrut să alerg pe stradă, ca Rocky”, a declarat Doroftei pentru gsp.ro.