Info Actual

Info Actual > Showbiz > Lidia Buble, mai îndrăgostită pe zi ce trece. Care este relația sa cu Costi Ioniță?
Showbiz

Lidia Buble, mai îndrăgostită pe zi ce trece. Care este relația sa cu Costi Ioniță?

Lidia Buble, mai îndrăgostită pe zi ce trece. Care este relația sa cu Costi Ioniță?

Lidia Buble, mai îndrăgostită pe zi ce trece. Care este relația sa cu Costi Ioniță?

După ce s-a despărțit de Răzvan Simion, prezentatorul matinalului de la Antena 1, Lidia Buble a fost una dintre „țintele” favorite ale paparazzi-ilor. Tocmai de aceea, în momentul în care a fost surprinsă la brațul lui Costi Ioniță, multă lume s-a întrebat dacă nu care cumva, între cei doi s-a înfiripat ceva.

Sinceră și naturală, Lidia Buble a negat din fașă toate aluziile care o dădeau drept noua iubită a producătorului muzical.

„Eu și Costi avem o piesă împreună și mai avem și alte proiecte muzicale”, a lămurit cântăreața.

De cine este îndrăgostită, cu adevărat, Lidia Buble?

În același timp, Lidia Buble a mai spus că de-a lungul carierei sale a colaborat cu numeroși bărbați cunoscuți din industria muzicală. Ceea ce nu înseamnă, a ținut să precizeze cântăreața, că a avut o relație amoroasă cu fiecare dintre ei.

„Eu, făcând parte din industria muzicală, mă întâlnesc cu foarte multe persoane, mai ales de sex masculin. Dacă ar fi să apar cu toți în presă, ar însemna că eu schimb bărbații ca pe șosete”, a mai explicat Lidia Buble.

Într-un mesaj publicat pe contul său de Instagram, Lidia Buble a mărturisit că există o singură persoană de care se înfdrăgostește, cu adevărat, în această perioadă.

”În fiecare zi mă îndrăgostesc și mai mult de mine”, a fost mesajul publicat de Lidia Buble pe Instagram.