Ezoteric

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut: Dumnezeu aude discuțiile pe care noi nu le-am auzit

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut: Dumnezeu aude discuțiile pe care noi nu le-am auzit

Prezentă în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, spune că Dumnezeu nu ia anumite persoane din viața noastră pentru că vrea să ne pedepsească în vreun fel, ci pentru că a auzit discuții pe care noi nu le-am auzit.

„Se spune că Dumnezeu îi ia pe oamenii din viața noastră nu pentru că vrea să ne pedepsească în vreun fel, dar Dumnezeu aude discuțiile pe care noi nu le-am auzit”, a spus Lidia Fecioru, în emisiunea Adevăruri Ascunse.

Leacul zilei, cu Lidia Fecioru. Stafidele, cele mai sănătoase fructe. „Ajută la curățarea ficatului de metalele grele”

Stafidele, cele mai sănătoase fructe. Aduc beneficii uimitoare pentru sănătate. Stafidele pot satisface dorința de dulce, însă corpul tău va culege beneficiile sănătoase.

STAFIDELE, CELE MAI SĂNĂTOASE DINTRE FRUCTELE USCATE

Stafidele au un conținut ridicat de zahăr și calorii, dar sunt benefice pentru sănătatea noastră atunci când sunt consumate cu moderație. Considerate cele mai sănătoase dintre fructele uscate, fiind bogate în cupru şi fier, stafidele fac minuni pentru sistemul imunitar slăbit şi dau senzaţia de saţietate datorită cantităţii mari de fibre pe care le conţin.

Pe lângă proprietățile enumerate mai sus, aceste fructe mici curăță ficatul de metalele grele. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a oferit, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse, rețeta pentru curățarea ficatului.

„Luăm stafidele, se iau două pahare cu apa și 150 grame de stafide. Le spălăm bine și le punem la fiert. Le fierbem 20 de minute, le lăsăm până dimineață șă stea în acea zeamă fiartă, dimineață strecurăm și bem ceaiul de stafide, practic.

Îl bem dimineața, pe stomacul gol și putem mânca după 15-20 de minute. Încercăm ca în această perioadă, cât bem această băutură miraculoasă, să nu bem lapte, să evităm lactatele cât se poate.

Restul stafidelor le putem întrebuința în orice”, a spus Lidia Fecioru în cadrul rubricii Leacul Zilei din emisiunea Adevăruri ascunse.

LEAC CU STAFIDE PENTRU CURĂȚAREA FICATULUI

„În primul rând ajută la curățarea ficatului de acele metale grele. Se face 4 zile pe lună, nu foarte des, îl pregătim de seara pentru dimineață”, a precizat Lidia Fecioru.