Lifestyle

Lidia Fecioru. Ceaiul minune cu care a slăbit 30 de kilograme

Lidia Fecioru. Ceaiul minune cu care a slăbit 30 de kilograme

Lidia Fecioru. Ceaiul minune cu care a slăbit 30 de kilograme. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru se bucură de o mare încredere a celor care o urmăresc. Sfaturile sale sunt utile și practice.

Multe dintre ele sunt testate pe propria-i piele. Nu multă lume știe că, în urmă cu câțiva ani, Lidia Fecioru avea cu 30 de kilograme în plus. O observație din partea soțului său a determinat-o să-și dorească să se schimbe.

Momentul în care soțul i-a reproșat că nu îi stă bine într-o rochie, a fost decisiv.

„Am ajuns de la 90 de kilograme la 60 cu multă voință. Dar știi de ce? Pentru ca m-am îmbrăcat într-o rochie și soțul meu mi-a reproșat. Atunci mi-am dat seama că omul de lângă mine nu mă mai iubește deloc. Am slăbit, am divorțat”, a declarat aceasta.

Cum a reușit, totuși, Lidia Fecioru să dea jos nu mai puțin de 30 de kilograme? Cunoscutul bioenergoterapeut a dezvăluit leacul miraculos care a ajutat-o să slăbească 30 de kilograme. E vorba de un ceai special.

Ceaiul minune. Rețeta

E vorba de un ceai obținut din combinația de frunze de dafin și bețe de scorțișoară. Ingredientele necesare pentru obținerea ceaiului sunt următoarele.

– 1 litru de apă

– 1 băț de scorțișoară

– 5 frunze de dafin

Fierbeți apa foarte bine, apoi adăugați scorțișoara și dafinul și lăsați amestecul la infuzat timp de un sfert de oră. După ce se răcește, puneți într-o sticlă, dar nu de plastic. Consumați o cană, în fiecare dimineață, pe stomacul gol.