Diverse

Tratament magic pentru bronșită. Te scapă de tuse în 5 zile! Lidia Fecioru: Bem o dată pe zi

Tratament magic pentru bronșită. Te scapă de tuse în 5 zile! Lidia Fecioru: Bem o dată pe zi

Tratament magic pentru bronșită. Te scapă de tuse în 5 zile! Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a prezentat un leac genial.

Amestecul care te scapă de bronșita. Pentru că suntem în sezonul rece și virozele ne urmăresc la tot pasul, Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a explicat cum putem transforma laptele într-un remediu care ne scapă de tuse. Tratamentul se face 5 zile!

Lidia Fecioru a explicat la Antena 3 cum putem scăpa de tuse cu ajutorul un remediu natural. Secretul constă într-un amestesc pe care îl puteți prepara acasă. Ingredientele sunt banale! Mai mult ca sigur le aveți deja în bucătărie.

”Suntem în perioadă rece și ne tușesc copiii, mai tușim și noi, nu e obligatoriu să avem SARS-CoV-2, există și viroze, o bronșită cronică

Amestecul care te scapă de bronșita. Leacul Lidiei Fecioru: Se face 5 zile acest tratament!

Se fierb 250ml de lapte, îl lăsăm să se răcească puțin după care amestecăm într-un blender o linguriță de unt topit, o jumătate de linguriță de bicarbonat și un gălbenuș de ou. Batem bine și bem. Pentru adulți se poate adăuga și o lingură de cognac. Se face 5 zile acest tratament, bem o dată pe zi, seara înainte de culcare” a spus Lidia Fecioru la Antena 3.