Info Actual > Diverse > Lidia Fecioru, pilda zilei: “În viaţă, să ne alegem prietenii cu cap. Ori cu musca, ori cu albina”
Diverse

Lidia Fecioru, pilda zilei: “În viaţă, să ne alegem prietenii cu cap. Ori cu musca, ori cu albina”

Lidia Fecioru, pilda zilei:

Lidia Fecioru, pilda zilei. Prezentă în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a explicat de este important să ne alegem prietenii cu cap în viață.

“Un ţănţar voia să-şi facă prieteni. Într-o zi, se întânleşte în zbor cu o muscă. Şi musca îi zice Păi nu pleca nicăieri, că uite cât bălegar este aici şi câtă mizerie. Avem unde zbura pentru foarte mult timp.

Însă, ţânţarul a spus că el vrea să meargă mai departe. Se întâlneşte, apoi, cu o albină. Aceasta îi spune Hai cu mine, că au înflorit florile, pomii şi vor fi multe şi frumoase.

Abia atunci ţânţarul a stat şi s-a gândit cu cine să fie prieten. Aşa că, în viaţă, trebuie să ne alegem prietenii cu cap. Vrem să stăm în mizerie sau vrem să zburăm printre flori.

Se spune că cel mai bogat este vântul. De ce? Pentru că oamenii aruncă-n vânt iubire, bani şi speranţe” a spus Lidia Fecioru, în rubrica Pilda zilei.

Leac pentru reducerea inflamațiilor

Lidia Fecioru a prezentat în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse și un amestesc care trebuie ținut două ore pe zi pentru reducerea inflamațiilor.

“Azi, m-am axat pe genunchi, pentru că ei duc 80% din greutatea noastră corporală.

Pentru că sunt cei mai predispuşi la lovituri sau traumatisme, este bine să avem grijă de ei, pentru că apoi apar problemele.

Acest amestec ajută foarte mult la tratarea acestor dureri de genunchi şi este bine să-l facem încă de când avem cele mai mici dureri.

Amestecăm două gălbenuşuri de ou, două linguriţe de sare. Apoi avem nevoie şi de nişte tifon elastic. Deci, amestecăm bine ouăle, după care punem sarea care ne ajuta foarte mult, pentru că ea are magneziu, iar oul are restul de minerale.

Leac pentru durerile de genunchi. Ne mai ajută foarte mult la vindecarea tendoanelor. Se ţine 2 ore pe zi, dar nu se face mai mult de 4 ori pe zi.

Se mai face şi când avem gonartroză. Foarte mulţi greşesc şi pun ceva cald. Nu este bine. Gono înseamnă infecţie şi, de fapt, acolo este o infecţie care trebuie să plece.

Putem să mergem la doctor să o scoată. De aceea, trebuie să punem ceva cu gheaţă. Când se umflă genunchiul, punem comprese cu gheaţă.

Seara, putem face o uşoară frecţie cu ulei de muştar. Muştarul fiind iute, ajută foarte mult la circulaţie. Şi iarăşi punem comprese cu gheaţă şi vom scăpa de acele inflamaţii puternice”, a vorbit Lidia Fecioru, sâmbătă, în rubrica “Leacul zilei” din cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.