Info Actual

Info Actual > Diverse > Lidia Fecioru recomandă tratamentele naturiste. Produsul te înfrumuseţează natural
Diverse

Lidia Fecioru recomandă tratamentele naturiste. Produsul te înfrumuseţează natural

leac pentru o viata lunga

În emisiunea Adevăruri Ascunse de la Antena 3, Lidia Fecioru prezintă remedii naturiste pentru sănătate. De această dată, bioenergoterapeutul a amintit de cărbunele medicinal, un  produs care te înfrumuseţează natural.

Lidia Fecioru recomandă tratamentele naturiste. Un aport deosebit îl are pentru rinichi, organe care filtrează într-o zi cam un litru sau 1,5 litri de sânge. Acest leac miraculos este indicat și pentru înălbirea dinților și pentru curățarea feței și a părului de grăsimi.

„Vorbim despre cărbunele medicinal. E foarte bun pentru foarte multe lucruri. Noi trebuie să știm că rinichii noștri filtrează într-o zi cam un litru sau 1,5 litri de sânge. Practic, e cel care curăță sângele de toate impuritățile, toxinele.

Și e bine să luăm cărbune medicinal ca să ușurăm munca și să îndepărteze toxinele pe care le prepară organismul nostru”, concide Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru recomandă tratamentele naturiste. Cafeaua și ceaiul îngălbenesc dinții, iar cărbunele medicinal îți va albi dinții. Tamponează peria de dinți în praf de cărbune și dă pe dinți. Clătește, iar dinții tăi vor străluci.

„Este foarte bun pentru înălbirea dinților. Uite, dacă avem dinții mai galbeni, din cauza cafelei sau a ce bem, sucuri naturale, care pătează, e bine să facem cărbunele praf și apoi tamponăm peria de dinți în praful de cărbune și dăm pe dinți. Să nu ne speriem că e negru. Se clătește foarte repede și nu rămâne nicio urmă și înălbește dinții”, mai spune bioenergoterapeutul.

Părul va deveni mai mătăsos și mai lucitor și nu se va îngrășa. Adaugă in apa în care te speli praf de cărbune, iar podoaba ta capilară va arăta la fel ca al vedetelor.

„Pentru curățarea feței și a părului de grăsimi, de pori închiși. Părul va deveni mai mătăsos și mai lucitor și nu se va îngrășa așa de repede, dacă în apa cu care ne spălăm punem niște praf de cărbune și apoi lăsăm 15-20 de minute să lucreze la rădăcina părului”, a explicat Lidia Fecioru.