Actual Showbiz

Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis, a murit în urma unui stop cardiac

Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis, a murit în urma unui stop cardiac

UPTADE

Lisa Marie Presley, unica fiică a lui Elvis Presley, a murit, a anunţat mama sa, relatează CNN. Ea fusese dusă de urgenţă la spital după ce a suferit un stop cardiac.

Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis, a murit în urma unui stop cardiac

Aceasta avea 54 de ani.

”Cu inima grea, trebuie să împărtăşesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică Lisa Marie ne-a părăsit. Era cea mai înfocată, puternică şi iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată”, a afirmat Priscilla Presley, într-o declaraţie transmisă de un reprezentant al său.

”Facem apel pentru intimitate, în aceste momente în care încercăm să gestionăm această pierdere profundă. Vă mulţumim pentru dragoste şi rugăciuni. La acest moment nu vom face alte declaraţii”, a adăugat aceasta.

Priscilla Presley şi restul familiei Presley sunt ”şocaţi şi devastaţi de moartea tragică a iubitei lor Lisa Marie”, a arătat un reprezentant al familiei, într-o declaraţie oferită CNN.

”Ei sunt profund recunoscători tuturor pentru sprijin, dragoste şi rugăciuni şi solicită intimitate în acest moment foarte dificil”, scrie în declaraţie.

Lisa Marie Presley fusese internata la spital de urgenta

Lisa Marie Presley a fost transportată de urgență la spital joi, după ce medicii au intervenit la locuința ei pentru un stop cardiac, potrivit unor informații.

TMZ a relatat că paramedicii i-au făcut resuscitare cardio-respiratorie lui Presley și au reușit să-i recapete pulsul înainte ca aceasta să fie transportată la spital.

Lisa a fost transportată la spitalul West Hills

Un purtător de cuvânt al Departamentului șerifului din L.A. County a declarat pentru The Hollywood Reporter că polițiștii au ajuns la blocul 5900 din Normandy, în orașul Calabasas, pentru o femeie în vârstă de 54 de ani, care a suferit un stop cardiac. Purtătorul de cuvânt a adăugat că femeia a fost transportată la spitalul West Hills.

A fost la Globurile de Aur

Cântăreață și compozitoare, Lisa Marie a participat marți seară la Globurile de Aur și l-a încurajat pe Austin Butler, care a câștigat premiul pentru cel mai bun actor pentru interpretarea lui Elvis în filmul regizat de Baz Luhrmann. Cei doi au fost văzuți în lacrimi în timpul discursului emoționant al actorului.

S-a căsătorit de patru ori

Presley este mama a trei copii, printre care se numără și actrița Riley Keough. Ea a lansat trei albume, printre care To Whom It May Concern, care s-a vândut cu aur în 2003, Now What din 2005 și Storm & Grace din 2012. Lisa Marie Presley a fost căsătorită de patru ori cu Michael Jackson, Nicolas Cage, Danny Keough și Michael Lockwood.

„Making of Elvis”

Lisa Marie a făcut o vizită la Graceland duminică, cu ocazia zilei de naștere a lui Elvis. Fiica regretatei legende, a întâmpinat fiecare invitat cu un zâmbet, a semnat o mulțime de autografe și a făcut nenumărate fotografii pe parcursul evenimentului.

Petrecerea aniversară nu a fost însă singurul punct culminant al zilei. Graceland a inaugurat duminică și noua expoziție „Making of Elvis”. Este posibil ca amintirile despre cei mai dragi oameni din viața ei, tatăl Elvis și fiul ei care s-a sinucis, să o fi copleșit, iar inima slăbită să fi cedat.

Benjamin Storm Presley Keough a fost pus să se odihnească în Grădina Meditației din Graceland împreună cu familia sa, inclusiv bunicul său, Elvis Presley, străbunica Gladys Presley, străbunicul, Vernon Presley și stră-străbunica, Minnie Mae Presley.