Info Actual

Info Actual > Showbiz > Liviu Guță, o viață nouă, la 41 de ani. „Aproape toate evenimentele le-am reprogramat pentru anul viitor”
Showbiz

Liviu Guță, o viață nouă, la 41 de ani. „Aproape toate evenimentele le-am reprogramat pentru anul viitor”

Liviu Guță, o viață nouă, la 41 de ani. „Aproape toate evenimentele le-am reprogramat pentru anul viitor”

Liviu Guță, o viață nouă, la 41 de ani. „Aproape toate evenimentele le-am reprogramat pentru anul viitor”.

Liviu Guță pare că trăiește o bouă viață. Cântărețul, în vârstă de 41 de ani, s-a despărțit de prima nevastă, s-a îndrăgostit la puțin timp după divorț și la foarte puțin timp s-a însurat cu Roxana Maria.

Acesta a făcut schimbări și pe plan profesional. Artistul s-a intors la originile muzicale romanesti inregistrand mai multe melodii populare. A lansat, recent, si doua videoclipuri care aduna pe contul lui de youtube zeci de mii de vizualizari. Calitatile lui vocale ii permit sa cante orice gen muzical, de la Michael Jackson pana la Elvis Presley. Intr-un interviu pentru StarPopular.ro, acesta a vorbit despre schimbarile din viata lui si a punctat detalii interesante din noua casnicie.

„Cant orice gen de muzica, pentru mine muzica este muzica, dar depinde cum o canti, sa nu ai inflexiuni de manea in folclor ci sa o canti așa cum trebuie și atunci te poți numi un cântăreț împlinit”, a spus Guță.

Cântărețul nu exclude ideea de a avea copii și cu actuala soție. „Dumnezeu a spus sa ne înmulțim, așa ca la asta lucram!”

„Am trecut prin pandemie cu ceapă, brânză și slănină”

Cântărețul a dezvăluit că a trecut prin perioada de izolare la domiciliu cu ajutorul unor „medicamente” naturale: ceapa, brânza și slănina. Acesta a mai spus că a fost nevoit să-și reprogrameze toate evenimentele pentru anul viitor.

„Având in vedere ca sunt la Cluj – Napoca, aici slănina cu ceapa și branza sunt făcute pentru stare de urgentă! Glumesc. Într-adevăr este greu datorită faptului ca am trecut printr-o perioada de Pandemie, aproape toate evenimentele le-am reprogramat pentru anul viitor, inclusiv 2022 dar iubirea și înțelegerea te scapă de toate problemele!”, a declarat Liviu Guță.