Showbiz

Liza Minelli, la cină cu Joan Collins. Actrița din „Cabaret”, supărată pentru ce i s-a întâmplat la Oscar

Liza Minelli, la cină cu Joan Collins. Actrița din „Cabaret”, supărată pentru ce i s-a întâmplat la Oscar

 

Rar este văzută în public actrița Liza Minelli în ultimii ani. De urând, însă, a luat cina cu prietena ei, actrița Joan Collins, din serialul Dinastia. Și au apărut fotografii.

Liza Minelli, la cină cu Joan Collins

Anul acesta, Liza Minelli sărbătorește și este omagiată pentru succesul din filmul Cabaret, în 1972. Sunt 50 de ani de când a fost premită cu Oscar pentru cea mai bună actriță. Filmul, rolul și premiul au ajutat-o ​​să iasă din umbra celebrilor ei părinți, actrița Judy Garland și regizorul Vincente Minnelli. Pentru acest succes marcant, organizatorii din acest an ai Premiilor Oscar au invitat-o pe Liza Minelli să citească nominalizările pentru cel mai bun film, alături de Lady Gaga. Din păcate, nu a ieșit bine deloc.

Liza Minelli (76 de ani) nu a lăsat supărarea să o doboare, chiar dacă a fost afectată. Paparazzi au surprins-o la o cină într-un restaurant din Hollywood în compania prietenei sale Joan Collins (88 de ani) și a prietenului ei Michael Feinstein, cântăreț de jazz. Acesta este și cel care a însoțit-o pe Liza Minelli la recenta decernare a Premiilor Oscar și tot el a povestit ce a provocat imensa supărare a celebrei actrițe.

La ieșirea din restaurantul italienesc, Liza Minelli a fost fotografiată fumând o țigară într-un scaun cu rotile, apoi când s-a sculat în picioare ca să urce în mașină.

Cum a fost sabotată Liza Minelli la decernarea Premiilor Oscar

Prietenul Michael Feinstein a sugerat că fiasco-ul de la Oscar ar fi pătat un moment glorios pentru Liza Minelli. Supărarea ei a venit din faptul că s-a simțit „sabotată” la eveniment pentru că a fost forțată să apară pe scenă cu  Lady Gaga  într-un scaun cu rotile.

El a spus că planul a fost ca Minnelli să apară așezată pe un scaun de regizor, dar că a fost forțată să folosească un scaun cu rotile în ultimul moment, ceea ce a tulburat-o foarte tare. Cântăreț de jazz susține că actrița a vrut să-și facă prezentarea stând jos din cauza problemelor de durere de spate. „Minelli a acceptat să apară la Premiile Oscar doar dacă ar fi stat pe un scaun de regizor, pentru că are probleme cu spatele”, a explicat el.

Deși planul părea să fi fost pus la punct, Feinstein a susținut că palma șocantă a lui Will Smith dată lui Chris Rock a dus la dezordine în culise și a forțat-o pe Minnelli să se ridice de pe scaunul ei preferat, iar apoi să i se aducă un scaun cu rotile.

„Ei bine, ori e asta, ori nimic”, i-ar fi spus unul dintre angajați fiicei lui Judy Garland și Vincente Minnelli, susține Feinstein. Atunci el a întrebat-o pe Minnelli cum vrea să procedeze, iar ea a răspuns: „O voi face”.

Minelli, profund afectată și dezamăgită

Actrița a vrut să arate cât mai puternică posibil în fața publicului și a camerelor de televiziune. În fapt, susține prietenul ei, Minelli a fost profund afectată de modul în care a fost tratată.

„Ea a spus: „Nu vreau ca oamenii să mă vadă șchiopătând acolo”, a povestit el. „Ea a spus: „Știi, vreau să arăt bine. Nu vreau ca oamenii să-și facă griji pentru mine. Îți poți imagina că ești forțat brusc să fii văzut de milioane de oameni așa cum nu vrei să fii văzut? Așa s-a întâmplat cu ea. Și a fost foarte dezamăgită de asta, că asta s-a întâmplat și nu a fost ceea ce s-a convenit”, a spus el.

„Deci, ea se descurcă foarte bine și este păcat că a ieșit așa. A fost foarte dezamăgită. Publicul a fost în mod clar încântat să o vadă și a aplaudat-o în picioare când a ajuns pe scenă cu Gaga”.